Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Miért és hogyan kell felkészülni a lehetséges rossz forgatókönyvekre?


Az előrejelzések, melyek a lehetséges rosszat vetítik elő arra jók, hogy az ember ezeket átírhassa. Úgymond felkészülve rájuk
- már nem pánikol be,
- hanem elkezdi összeszedni magát, még jobban,
- őrzi a fényt, tartja a benső szilárd tengelyét,
- erősíti a hitét,
- növeli sejtjei fényét,
- tudatosan kapcsolódik a hasonló gondolkozásúakkal,
- a médiának nem hisz,
- tudatában nem kezd el ezzel azonosulni,
- a rossznak tűnő változás nem feltétlenül rossz, hiszen globálisan nézve mindenki erre vágyik, csak persze úgy, hogy közben az eseményhorizontok nem szétszedik az embert, hanem emelik. Vagyis a lehetséges rosszat a mi javunkra kell fordítani. Lehetséges.

Most igazán itt van az ideje a tudat jelének erősítésére a teremtés irányába.

Nagyon fontos lesz az, hogy az ember ne maradjon egyedül, legyen társa, baráti csoportja, és jó, ha vannak információi is- mert felkészültebbnek érezheti magát.

Aztán van olyan is, aki nem akar semmiről tudni előre, bízik Istenben, s mindig lesz valami.


Hadd szóljon itt egy idézet- frissen fordított könyvünkből: A teremtés Igéje, avagy a Fény kőtáblája III.része
levélrészlet: "Az Istenurak nem hagyják, hogy az egész bolygó elpusztuljon, de a Föld 9 milliárd lakosából csak 500 millió
marad életben.
Aki letért a fény ösvényéről, azokra mindre végítélet vár, hogy következő megtestesüléseikben ne legyenek ennyire ostobák, pökhendik, dőrék.

Megjegyzés a levélhez
" Ez csak egy átverés. Ellenségeink a fény angyalainak alakját öltik magukra. Atyánk sosem ítélne halálra 9 milliárd embert 500 millió kedvéért. Ilyesmi rémtörténetekkel azért ijesztgetik az embereket, hogy meggátolják a Mennyei Birodalom eljövetelét. No de képes erre bárki is?

Meg aztán Istennél nincs is semmiféle halál, egyikünknek sem. Az Utolsó Ítélet arról szól, hogy meglátjuk igazi valónkat.
Semmi másról!
Nem szabad ráhangolódni az ilyen hüllőlény-hullámokra. Ennyi az egész! S meg is menekültünk. " Petrov Arkagyij

Szabad akarat: Lesz mindenkinek hite szerint. Sőt, ő azt mondja, hogy aki most nem tud emelkedni, mert nem akar, mert még számára nincs itt az ideje, , stb, és akár egy nátha is, de elviszi. És még velük sem történik sem rossz. Arra a fejlődési síkra kerül, amit választott. Ahol tart.