Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ GYAKORLÓ ÓRA (kattintson IDE):




Blog

Mellékhatás semlegesítés



LEGFRISSEBB: 428741888 Kollektív irányítás olyan események megtörténtéért, amik az örök életet biztosítják mindenkinek és mindennek

Arkagyij Petrov -24-07-2021 Az egész koronacirkusz egy marker- az 5D-be való bejutásunk markere. Egy jelzőérték. Át kell menni rajta. Az 5D-be csak az jut fel/be, aki MEGFELEL a magasabb dimenzió minőségének. Mindenkinek vizsgát kell tennie.

Egy kvantumátmenetben vagyunk, 2036-ig tart (az időpontokkal vigyázni), de a léptéket jó tudatosítani. 5D azt jelenti: ide nem lehet csak úgy bekerülni, meg kell felelni az isteni céliránynak. S aki képes tartani az ISTENI TERVET, s gondolataival, tetteivel csak ezt látja szem előtt, az előtt semmiféle akadály nem lesz. Szellemi munka nélkül nem lehet a negatív hatásokat kikerülni. Ajánlom ismét: https://www.youtube.com/watch?v=BfJ2urjhNTg

Legfontosabb a félelem elhagyása, minden tekintetben. A benső béke, harmónia, nyugalom és az isteni célirány, céltudatosság, ez legyen a világítótornyotok. És menni, vinni, terjeszteni ISTEN FÉNYÉT!

EMLÉKEZTETŐ: egyszerre vagy fizikai testben és szellemi valóságodban (hullámszinten is)- ezért a hagyományos fizikai eljárásmódok, s az orvoslás hagyományos megközelítéseit ki kell egészíteni, sőt!, leginkább javasoljuk a hullámszinten-információs-szellemi szinten való regenerálást. Itt az idő a SZELLEMETEK aktiválásához! Most ébred a Szellem. Itt az idő a Tudat és a Lélek kapcsolódásához, de ahhoz, hogy eredmény legyen: kell a SZELLEM.

1. DR. Grigorij Grabovoj: irányítói számsora a vaxok mellékhatásának semlegesítésére: 2487498 (ragyogó szférába tenni, s ez kihúzza a testből a mellékhatásokat, elképzelni, csinálni, nyomkövetni,ahogyan a Szellemed teszi a dolgát, kivonja,kihúzza a testből a negatív hatásokat. ! A test újra és újra létrejön, a Szellemed által újra és újra építed sejtjeidet, ezt a Tudatod irányítja, mely egyesül Lelked eredendő fényével, elsődleges állapotával. Ha sikerül elcsípned Lelked kristálytiszta állapotát, s megérted struktúráidnak működését, tudatosítod a testi folyamataidat, akkor képes vagy legyőzni a betegséget, negatív jelenségeket.


2. A.Petrov- mellékhatás semlegesítő technika - ANIT Sugár- a tegnapi órán elhangzott: most mindenkinek óriási a felelőssége, hogy amikor az ANIT sugárral (Fényteremtő sugarak c.könyv ? csinálok belőle videót is) dolgozik, tudatosítsa: azért összpontosít, irányít, hogy a planétán e koronacirkusz befejeződjön. Javaslok kollektív irányítást is.
ANIT sugár- oltás mellékhatásának és a cirkusznak a harmonizálására. ANIT fényteremtő, magasrendű sugár a vízközeg normalizálására. ANIT SUGÁR


!!! Amikor gyakorlunk , kollektíven és egyénileg, tudatosítsuk: ITT MÁR NEM CSAK ARRÓL VAN SZÓ, HOGY MI LESZ A TE EGÉSZSÉGEDDEL, ÉLETEDDEL, hanem azt kell NAGYON TUDATOSÍTANI, HOGY MINDEN EGYES MEDITÁCIÓ/IRÁNYÍTÁS/GONDOLAT FELELŐSSÉG AZ EMBERISÉGÉRT.


3. AUGUSZTUS 8. élőben irányít, kontrollálja az eseményeket és útmutatást ad G.Grabovoj - mindenkinek ajánlom, légy benne az áramlatban, ahol a teremtőerő, Isten Szelleme és a sajátod maximális közelségbe tud kerülni (persze máskor is, de G.Grabovoj személyes jelenléte maga a KATALIZÁTOR) csatlakozzatok- még az újak is!! jegyek: https://zcu.io/kVbz
8 EUR -kibírható összeg Földünk egyik legnagyobb) gyógyítója, tudósa, extraszensz, megvilágosodott tanítójának terében lenni - elmondhatatlan érzés- s mindezt magyarul is hallhatod


4. Negatív információ kivezetése, az agy és a tudat kapcsolata
https://www.youtube.com/watch?v=EJPkCHR-sGY&t=4s
ezt is melegen ajánlom, alkalmazzátok napi szinten, működik.

5. Grabovoj ajánlása a korona vírus semlegesítésére: másoljátok be a linkeket:

Sokan kértétek: ha valaki napjaink "világjárványaként" ismert betegséggel küszködik-adjunk megoldási , gyógyulási kiutat. Bármely betegséget és negatív információt tudunk e technikákkal semlegesíteni.

1. videó: 1. és 2. gyakorlat 1. és 2. gyakorlat magyarázatokkal

3. és 4. gyakorlat: 3. és 4. gyakorlat magyarázatokkal

Gyakorlatok teljes előadás-szövege: https://vegtelenforras.hu/.../Grigorij-Grabovoj-4...

Tanácsom: szánjatok rá időt, akár többször is nézzétek-olvassátok végig. Minden más vírusos betegségre is jó,

az ÚJ embernek , a születendő, kialakuló új emberiségnek már elengedhetetlenül szükséges a tudat technológiai rendszere. Mert mindent a tudat alkot, formál,hoz létre. "Hogyan semlegesítené, hova helyezné a Teremtő a közelében lévő negatív információt, anyagot?"