Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Megújulás


MEGÚJULÁS.
Egyénit, családit, munkabelit, nemzetit és nemzetközit. Lesz itt még planetáris és galaktikus is. Mert az örök fejlődés halad, és teszi a dolgát.

Akikben fogy a lendület, és egy kicsit megfásulva, leereszkedve érzik magukat, azoknak ajánlom: naponta egy kis szellemi tér tisztító, átfényesítő munka a Tudattal, napi szinten leülni, elmélkedni, távolba nézni, és csak úgy hagyni, hagyni mindent, egy-két idézet, és folyamatos öröklétben-élés. És figyelnie kell önmagát. Reakcióit. Objektíven (ez a legnehezebb).

Muszáj önmagával, struktúráival, "részeivel" megismerkedni. Nem lehet kikerülni az ön-megmunkálást. Nincsenek gyors, instant megoldások. Végig kell menni az úton. De ha már beletanul, lehet azért ugrani- ja, csak azt már másfajta Tudattal lehet megtenni.
Célok, új tervek kitűzése. Megújulás. Lehetséges, hogy teljesen új dolgok lesznek már érdekesek. És tenni, cselekedni. Felállni és menni.

Egyre inkább azt érzékelem, hogy az embereknek mennyire szükségük van az összetartozás-élményre, a kirekesztettség, az egyedüllét nem visz előre. Idei-óráig kell, hogy az ember összerendezze önmagát, de alapvetően a társas lényünk kívánkozik ki.

Honnan veszel energiát? Honnan veszel tudást? Hogyan tájékozódsz? Belső iránymutatód micsoda? Mennyire pontos? Hogyan befolyásolja egy olvasott/hallott hír a személyiségedet? Érzelmeidet? Mennyire tudod objektíven szemlélni önmagad? Mi az elvárt tőled és mit kívánsz legbelül? Kikkel találkozol? Mit érzel velük kapcsolatosan?

Mennyire éled meg a szabadságodat? Mert a szabadság sok szinten ki tud bontakozni.

Emlékezzünk nagy tanítónkra, Petrov Úrra: a Föld rezgésének emelkedésével az ember is magasabban fog rezegni, és előjönnek a szunnyadó képességei, az alkotás, az újítás vágya. S aki nem "felrezeg", az kirezeg. Úgyhogy előre, fel, tudatosan is alakítsátok a környezeteteket, mert a Tudat együtt a Lélekkel, a Szellemmel és Istennel paradigmákat dönt le, határokat szel át.

Újuljatok meg, mert ami eddig lehetetlennek tűnt, meg tud valósulni. Kiváltképp, ha ismeritek önmagatok alapvető struktúráinak a működését.