Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Megerősítés Grigorij Grabovoj előrejelzésére


FRISS! Grigorij Grabovoj 2022.febr.24-i előrejelzése ismét 100% igaznak bizonyult.

Grigorij Grabovoj 2022.02.24-én kelt irányítói előrejelzése szerint az emberek megmentéséért olyan irányítás szükséges, amely a világ országait egyesíti úgy, hogy a világ összes országa által egy olyan békés rendezésről szóló megállapodás aláírása szükséges, amely az esetleges globális világkatasztrófa elkerüléséről és mindenekelőtt egy esetleges nukleáris katasztrófa megelőzéséről szól.

Az ENSZ Biztonsági Tanácsának 2022. augusztus 22-i ülésén nyilatkozták ugyanazt , mint amit a 2022.02.24-i irányítói előrejelzésben elhangzott: "Az évtizedekkel ezelőtt létrehozott rendszerek közül számos olyan kihívással néz ma szembe, amely elődeink számára elképzelhetetlen volt - kiberháború, terrorizmus és halálos nukleáris fegyverek" - mondta az ENSZ főtitkára.

Azt is mondta, hogy a nukleáris konfliktus kockázata "az elmúlt évtizedek legmagasabb szintjére" emelkedett. Az eszközök, amelyek megakadályozták a "katasztrofális világháborút", most fontosabbak, mint valaha - mondta. "Újra kell építenünk a globális konszenzust a kollektív biztonsághoz szükséges együttműködésről, beleértve az ENSZ munkáját is" - hangsúlyozta az ENSZ főtitkára.


Guterres megjegyezte, hogy az ENSZ most vizsgálja "az ENSZ Alapokmányának diplomáciai eszközeit a konfliktusok megszüntetésére", különösen "egy új társadalmi szerződés létrehozásának lehetőségét" és az országok egyesítését.


Grigorij Grabovoj 24.02.2022-es irányítói előrejelzésének megerősítései, amelyeket 2022 februárjában a közösségi hálózatok hivatalos felhasználói fiókjaiban, valamint a jogi személyek oldalain tettek közzé, számos médiakiadványban és különösen az alábbi kiadványban olvashatók :


" ENSZ-főtitkár: évtizedek óta a legmagasabb szintre emelkedett a nukleáris kockázat."


https://rus.jauns.lv/article/novosti/517101-gensek-oon-yadernyi-risk-podnyalsya-do-samogo-vysokogo-urovnya-za-poslednie-desyatiletiya