Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Más ez az ünnep


Furcsa ez a mostani ünnep- valahogy annyira érződnek a más energiák, annyira áthatja a teret, s az eddigi megszokott készülődést, várakozást valami egészen más szövi át. Biztos vagyok benne, hogy sokan érzitek. Igen, készülnek a bejglik és a halászlé, ott vannak a Karácsonyfák, és a család is összejön, de már más, minden más. Egyre gyakoribb már, hogy az emberek a hasonló rezonanciájúakhoz vonzódnak. Minden tekintetben.

A szokványos kívánságok már másként hangzanak. A térben ott vibrál már egy másik világ. És az, hogy mit hozunk át az életünkbe, csakis rajtunk múlik!

dr.Grigorij Grabovoj oktatói, és maga a szerző, valamint a Petrov-i Életfa ág minden tanítója nagyon aktív- most is alkotnak, dolgoznak, másik felükkel már az új, örök világot építik, éjjel-nappal. Az itt olvasók közül szintén. Párhuzamosan úgymond 2 világban élnek. És rengeteg mindent újraterveznek, átépítenek, újrastruktúrálnak. S a megállás, leállás sem olyan, mint az átlagember gondolja-az örökéletűeknél ez másként megy.
De legalább hull a hó- ez szép. Van hangulata. Ez is bizonyíték arra, minden előrejelzett dolog akár egy éjszaka alatt megváltozhat.

Felkészülünk 2024-re, csatlakozni akarunk az új világ új harmonikus fényrendszereihez, ezért tanulni, dolgozni, tenni kell. Új fényvalóság, új ember születik. Belőlünk.
Mozduljatok ki, találkozzatok velünk, rengeteg új dolog fog 2024-től elindulni, és higgyétek el, alkotni, bőséget létrehozni képesek vagyunk, mindenki képes életét, annak színvonalát magasabb szintre emelni, mert Isten minden gyermekét egészségesnek és bőségben élőnek teremtette.
Hit nélkül nincs semmi. A hit adja a bizalmat Istenben, akivel együtt Lelkünk építi az eseményeket, és mi már Tudatban is felzárkózunk hozzá!

ÉVÍNDÍTÓ 2024 friss hírekkel, hogy elébe menjünk az eseményeknek link hamarosan itt