Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Kvantumugrás


Egy új multidimenzionális valóság van már itt, a Kozmoszt új frekvenciák hatolják át, és magának a Földnek a frekvenciái is változnak ebben fejlődésben. Naprendszerünk már belépett a következő dimenziós rétegbe, és egy magasabb dimenzió a saját frekvenciáival már a mi valóságunk. Az ötödik dimenzió fizikai törvényei és maga az anyag már teljesen más. Az új törvények határozzák meg a fizikai törvények működését, így válik az anyag képlékennyé, mozgathatóvá és irányíthatóvá.
Az ember számára ez a test életfunkcióinak már kizárólag szellemi és tudatos impulzussal való irányítását jelenti mind sejtjeinek és azok működésére, mind pedig a testen túl minden anyag, és életesemény ellenőrzésére vonatkozóan. Ez végső soron a halhatatlanságot jelenti az ember számára , mert a testi vitalitás szellemi fenntartása nyilvánvalóan egy örökkévaló és mindig megújuló folyamathoz vezet.

A Szentírás, amelyet a modern ember kevésbé veszi figyelembe, említést tesz ezekről az időkről, amikor a test halhatatlanná válik és megalakul az új Menyország és az Új Föld. A folyamat összetett, hosszú, de most a csúcspontjához érkezett. A folyamat támogatásához a Földre inkarnálódtak nagyszerű, fejlett Szellemek, valamint egy hatalmas kozmikus-csillagászati hierarchikus szinergia is segít Isten tervének beteljesedésében.

A háromdimenziós valóság a végéhez ért. A Megmentés alapfeltétele a multidimenzionalitásba, azaz az örökkévalóságba való átmenet itt a Földön. Nincs lehetőség a megmentésre, ha a háromdimenziós tudatosság állapotában maradunk. Megmentés csakis a multidimenzionalitásba való lépéssel tud megvalósulni.

Az elkövetkező hetekben mi is minden erőnkkel, tudatosságunkkal, szellemünkkel ezt a folyamatot támogatjuk. Most kiemelten fontos, hogy MINÉL TÖBB EMBER LEGYEN TUDATÁBAN ÖNMAGA ÖRÖKKÉVALÓSÁGÁNAK!
Az öröklétű emberek körül a tér szerkezete is megváltozik, és az elkövetkező eseményáradatokat (melyeket most negatív jelzővel illetünk) képesek vagyunk harmonizálni. Képesnek kell lennünk a fizikai valóságunk, és az ember fizikai testének védelme miatt erőteljese irányításokat végezni, és eme irányítások az öröklét technológiái.

folyt.köv.