Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Kvantumszintű változás-egyszerűen


Aki hozzám téved, az nem véletlen. Neked tovább kell adnod ezt az információt. Beszéljetek így a történésekről, igyekeztem egyszerűen fogalmazni, - orvosaitoknak, vezetőiteknek, rokonaitoknak, barátoknak. Hadd tudjanak róla:

A Föld és az ember egy kvantumszintű változásban van. Minden élőlény meghatározott rezgésszinten működik, a Föld is. Bolygónk Schumannn rezgése megnőtt, ráadásul a Kozmosszal folyamatos kapcsolatban van. Hisz mindannyian egy élő szerveződés részei vagyunk. Ez kihat sejtjeinkre. Dimenzióváltás kapujában vagyunk, ám a túljutáshoz erkölcsi-szellemi változások szükségesek. Ez magasabb rezgésszintet jelent. Aki ennek a magasabb rezgésszintnek nem tud megfelelni, vagy éppen most semmisülnek meg, égnek ki eddigi negatív programjai, azok megbetegednek. Azok célt veszítenek, zavarodottá válnak.

Azok is megbetegszenek, akik állandóan rettegésben, félelemben élnek.
A magasabb szintekre való jutáshoz boldogság, öröm, célok, saját eredendő erőnkben és Isteni származásukban vetett hit szükséges.

A matérián túl is létezünk, s éppen ennek vizsgája zajlik. Tudjuk-e ezt?
Sejtjeink, vérszerkezetünk kémiai szerkezete megváltozik.

A dimenzióváltáshoz , azaz a kvantumos úton való világérzékeléshez erkölcsi, szellemi munka szükséges. S aki nem felel meg ennek az "új" állapotnak, az osztályt, egy kozmikus évet ismétel.
Két út van: az anyagba merülés vagy az átváltozás.

Ez az én hitvallásom, e felé megyünk, s ezt minden ember a LELKE MÉLYÉN TUDJA, ÉRZI! Őszinteség önmagunkhoz - ez lesz egyre hangosabb.
Ezeket tudnia kell mindenkinek, mert akkor képes más szemmel nézni a világot és önmagát.
Képes szívével látni, érezni és képes megváltozni.
Körülötte s benne ragyogás keletkezik, melyben a torz gondolatok és betegségek nem tudnak megtelepedni.
Jogomban áll így gondolkodni, így észlelni magam.