Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Kvantumimmunitás 1


Garjajev professzor betiltott feljegyzése és munkássága
SENKI NE FÉLJEN- az igazság győzedelmeskedik. A Sötétek terve felül van írva. A videó információját-főleg a végét- nyugodtan , semlegesen észleljétek. Mindent át lehet alakítani.


UPDATE dec.3. 2020. október.20 Nobel-díjra jelölve Messze meghaladta korunkat tudásában. S a tudományos világ erről
mélyen hallgat. Sajnos a sötétek tervét fedte fel, tudományosan elmagyarázva mi zajlik, ezért erőszakosan
eltávolították eme életből.
A Hullámgenetika kidolgozója. A gének nem pusztán anyagi természetűek - hibásan gondolkoznak a tudósok, amikor csak az anyagi struktúrát emelik ki.

A DNS másolatok kvantum átsugárzás új módszerét dolgozta ki lézeres eljárással. A Kvantumgenetikai intézet
megalapítója. Senki a világon nem tudja az őssejteket beprogramozni, hacsak nem gondolkozik a kvantumszintű
eljárásban. A gének a fizikai mezőszerkezetben működnek, mint önmaguk kvantumekvivalensei.

UPDATE nov.29. Frissítés: az, az ember, aki többször is bezáratta Garjajev prof. csoportjait, a mai nappal eltávozott a földi életből. Az egykori elnöke az orosz Tudományos Akadémiának. Vlagyimir Fortov


nov.27. Pjotr Garjajev orosz akadémikust, a hullámgenetika atyját Nobel-díjra jelölték okt.20-án.Felfedezett vmit. Rá 1 hónapra megölték.

Az eltitkolt, betiltott hír - fordítjuk, folyamatban van, TUDNOTOK KELL RÓLA! https://www.youtube.com/watch?v=rfzhPCa2e1U&feature=emb_logoKvantumfertőzés.

Ami most zajlik: "Minden vírus kétféleképpen terjed: fizikai úton és hullámstruktúrán keresztül. Célzottan, népekre, területekre lehet irányítani egy genetikai minta kvantumekvivalensét . Se a maszk, se az oltás a hullámszintű terjedést nem tudja megállítani. Egy hadviselés ez-mondta, 100-200 fő irányítja ezt.
Az egész tesztelésnek egy oka van: DNS gyűjtés, ugyanis minden egyes DNS-t egyedi hullámmintája alapján irányítható távolról.

Ez egy KVANTUMFERTŐZÉS! A torziós mezők forgásából Emberek tömeges fertőzése érhető így el. A szellemileg, mentálisan magas fejlettek védettebbek, az én csapatom nem vesz tudomást erről a fertőzésről, tudatosan nem engedik be, ez is a védelem eszköze. Mivel az emberi tudat képes hatást gyakorolni eme torziós mezőkre. Technikailag védekezni eme torziós mezők ellen nem tudunk-jelenleg még. Tömegesen méginkább nem. De vannak rá próbálkozások.
Hullám, azaz kvantumimmunitás- ezt tömegesen kellene emelni, s van az embereknek egy csoportja, akik ezt károkozásra használják fel. Mérgezést okoznak -kis csapatommal eme mérgezések ellen igyekszünk tenni valamit, amikor is a szervezet védelmi reakciói megjelennek. Az USA-ban van egy csoport, akik különösen az orosz kvantumgenetika-hullámgenetika ágát próbálja fékezni. " Pjotr Garjejev
ezt a videót fordítjuk- nagyon fontos!


Kinek volt útjában Pjotr Garjajev? a HULLÁM-GENOM elmélet atyja
google fordító-bocsánat, sietek: Hogyan lehet "kvantumoltást" kapni? Miért nem tudott sikeres kanadai munka után visszatérni az Orosz Tudományos Akadémia szülőhazájába,? Ki oszlatta szét az általa létrehozott négy tudományos csoportot? Hogy nem tetszett neki Fortov akadémikus? Hogyan sikerült Gariajevnak megúsznia az üldöztetést? Mi a "kanadai változat" a tudományban? Hogyan érzi Peter Gariajev a modern orvostudományt? Miért került a gyógyszer a "dobozba"? Miért lehetetlen regisztrálni a felfedezést a Rospatentnél? Hogyan viszonyul ez a külföldi befolyáshoz Oroszországban? Hogyan lehet baktériumokat elpusztítani e-mailben? Gyógyítható-e a tuberkulózis gyógyszerek nélkül? Független orosz tudós, a biológiai tudományok doktora, Pjotr Garjajev akadémikus a tudományos maffia elleni küzdelemről beszél, amelyet minden kísérleti tudósnak fizetnie kell.


Tanuljunk a hullámokról:
HULLÁMIMMUNITÁS: Vajon az oltások és a betegségek kapcsán tudunk-e erről? "Úgy kikívánkozik a kérdés: mivel játszadozunk? A hullámimmunitással?

Megint influenza meg AIDS-elleni oltások? Ki kell ábrándítsam magukat, tudós urak, docensek és kandidátusok:
a génkészlettel végrehajtott bármiféle hullám-, vegyi vagy genetikai manipulációk sosem múlnak el nyomtalan. Még ha az
adott eset laboratóriumi körülményei közt nem is szenvedett sérülést senki, az események információjának akkor is nyoma marad a bolygó információs mezőjében; és tetszik vagy sem, bármely pillanatban megjósolhatatlan kölcsönhatásba léphetnek a tér egy pozitív vagy negatív archivációs pontjával.

Az összes rák, AIDS, meg ami még zúdul szörnyű betegség az emberiségre ? mind az ilyesmi tudományos kísérletek következménye. A tér pszichofizikai természetű, és bármit tesznek is, mindig figyeli és megjegyzi az eseményeket.
Mit akarnak? Kínozni, megölni egy élő sejtet, a mindenség
részecskéjét? A gyilkos beállítottságú tudat tevékenysége rögzül a planetáris mezőben, pontosabban a Föld tudatában. Utána aztán ne csodálkozzanak a tűzhányókitöréseken, a pusztító forgószeleken, a műszaki eredetű fejlődés okozta katasztrófákon!"


HULLÁM 2: "Pjotr Garjajev laboratóriumában azt vizsgálták, mi történik a sejtmagok fizikai mezejében pusztulásuk közben. Ennek érdekében olyan hőmérsékleti körülmények közé helyezték, hogy a DNS genetikai információját hordozó folyékony kristályok olvadásnak indultak. Az oszcilloszkópon kirajzolódó
hangmezőre ránézni is rossz volt, úgy szenvedett a DNS. Haldokolt.

Miután elvégezték a szükséges méréseket, a kutatók a készülék már megtisztított és lehűlt edényébe normális, nem
melegített DNS-t helyeztek. És képzeljék, pontosan úgy viselkedett,
mint az előző, amit olvasztottak! Ugyanazok a kiáltások, ugyanazok a tüskék a görbén, pedig annak a DNS-molekulának
senki sem okozott fájdalmat. És természetesen pusztulásnak indult a szervezet fejlődésének genetikai programja is. Amikor a készülék megtisztított tartályába, melyben előzőleg a DNS-t olvasztották, élő sejtet helyeztek, az úgy viselkedett ebben a készülékben, mint az előző társa, pedig most nem volt bekapcsolva a melegítő.

Szervezete pusztulni kezdett.

Innen adódott az az elképzelés, hogy a megölt ember fantomja biológiailag nagyon aktív, és különféle módokon képes hatást gyakorolni a közelben tartózkodó emberekre."Arkagyij Petrov: Mentsd meg a világot magadban