Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Kvantumátmenetben vagyunk- amiről nem beszélnek a hírekben


Amiről nem beszélnek a hírekben- KVANTUMÁTMENETBEN vagyunk. Joga tudni mindenkinek.
Ez a magyarázat mindenre. A régi rendszer fenntartói, rab-szolgatartói még vadul védik világukat, bízok benne, hogy a többség már nem dől be nekik.


"Mi az a kvantum? Tovább oszthatatlan adag,egység,porció. Egy bizonyos meghatározás a tovább oszthatatlan energiaadagról.
A kvantumátmenet ez a kvantumrendszerek, atomok, molekulák,, atommag, a kemény test átmenete egyik energiaszintről a másikra energiaimpulzusok hatására.

Minden 26000. évben a Kozmikus Térnek lehetősége nyílik egy soron következő magasabb rezgésszintű állapotra. A Kozmosz leghatalmasabb energiaimpulzusa átalakítja a Világot, a Földet és magát az embert. "

S aki eme magasabb rezgésre nem tud átkerülni, az kikerül világunkból és máshol folytatja fejlődését. Meg kell érteni, hogy az alacsony rezgésszintű vírusok, betegségek most aktiválódni akarnak. Külső ráhatással , ezeket fizikai úton nem lehet megállítani. Ideiglenesen úgy tűnik igen. De csak úgy tűnik. Minden van információs lenyomata. Hogy lehetne maszkkal hatni a rezgésekre? És oltással a rezgésekre? És hogyan lehet a torzított egyéni tudatokat fizikai módszerrel megváltoztatni? Hogyan lehet egy kvantumhullámot a tradicionális, "tudományos" úton megállítani?

A kvantumimmunitás mást jelent. A tudatok ébredését.

Ez a folyamat egész másról szól. A tudatot kell emelni, neked kell magasan rezegni, átmész ezen és azon a betegségen, de mész tovább. Tanulsz, fejlődsz, kirezegnek hatókörödből az alacsony rezgésminőségek.

Akik még mindig hisznek a "járvány" mítoszban, azoknak is rá kell lépni a szellemi önfejlesztés útjára. Most mindenkinek ez az egyetlen út. Szeretet-együtt-működés és teremtés.
Talán olyan is van a közelmúltban átmentek között, aki már egy olyan Dimenzióban van, ahol már azokat segíti, akik oda térnek át. Mert tudása oly nagy volt- de eme kornak nem tudott megfelelni.

Ez a régi mátrix szétesőben van. Gyorsuló ütemben változik minden- a régi hitegetéseknek, hazudozásoknak, megvezetéseknek nem szabad bedőlni. Tanulni, fejlődni, mesterekre, tanítókra, szívedre, Teremtődre hallgatni, és azokkal hangot találni, akik hasonlóan gondolkodnak.


" A szellemi önfejlesztéssel foglalkozó emberek valóban nagyobb "teljesítményű" Felsőbb Énnel, azaz Szellemmel rendelkeznek. Az ilyen ember által keltett koherens hullám szétterjed környezetében, és a környezében lévő embereknek segít ráhangolódni e stabil hullámra." A.Petrov
Megváltozott a Hidrogén atommagjának átmérője- 4%-kal csökkent. A hidrogén atom= a proton. Az atommag felépítője, téglája. Ez miért fontos? A méret, rádiusz a proton struktúrájának összesített hatása, amely felsőbb finomszintű energiák kicsomagolásának jellemzője. S ezt már 10 éve felfedezték!!! Forrás: Svájci Részecske kutató Intézet, Max Planck (Germany) Részecskekutató Intézet