Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Kozmikus áramlatok hatása rád


Mindenki érzi, ismét kettesével-hármasával szeljük a lépcsőfokokat. Ugyanis a kozmikus áramlatok valósággal perzselik az embert. Testi és finomszinteken is. Petrov Úr azt mondja, hogy eme átmeneti állapotban a bejövő energiák valósággal kiégetik az emberből a régi életek oly lenyomatait, amelyek nem felelnek meg a magasabb rezgéseknek. Tisztítás felsőfokon.

Amit tehetünk: szellemi: emlékeztetjük magunkat arra, kik is vagyunk? Lelkünkbe merülünk, kiegyensúlyozzuk magunkat, középpontunkba állunk, kapcsolódunk Teremtőnkhöz. Figyelmet fordítunk önmagunkra- többet, mint eddig. Figyeljük, hogy mire hogyan reagáltunk és az mit váltott ki bennünk. Most minden porcikánk és finomrétegünk aktívan reagál mindenre. Most igazán "elektromosan vezetők" vagyunk, és mindenre finom-érzékenyek. Érzelmi és mentális szinten is.
Ismerkedjünk meg az elsőrendű, ELSŐDLEGES, IGAZ, eredeti fény-valóság természetünkkel, mert ez mindenkinél egyenlően játszik. Kérdés, hogy ki mennyire tud kapcsolódni hozzá, kész-e a változásra? És aki ezt már kapizsgálja, az emlékeztesse magát minden percben erre.

fizikai: Olyan időket élünk, hogy a szellemit az anyaggal egyesíteni kell.
Fizikai testünk, sejtjeink figyelmet és gondoskodást igényelnek, most többet, mint gondolnánk. Ezért! már nem kell megfelelni mindenkinek, lehet és kell többet foglalkozni magunkkal, egyéni határok meghúzása. Tisztelni kell önmagunkat! A test jelez. Mostmár nagyon jelez. És lehet, hogy éppen nem szaladni kell, hanem megállni és úgy pihenni, ahogyan Isten. (ld. Isten tudata c.előadás).

S nem lehet elkerülni, hogy változtassunk, és azzal is foglalkoznunk kell, amit eddig a szőnyeg alá söpörtünk. Semmi nem marad rejtve.
Rengeteg dolog van változásban, ami tegnap lehetetlennek tűnt, az mára valóság lett. Így készítse magát mindenki!
És természetesen még számos segítő tipp van, folyt. köv...