Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Ki teremtette Lelkedet?


Ki teremtette Lelkedet? Gondolkodtál-e már rajta? Miért "kell" megnevezni a Teremtőt? És miért nézünk rá Emberként?
Miért "szükséges" személyiségnek megnevezni?
Miért beszélünk Isten Lelkéről, Szelleméről, Tudatáról és testéről?

Miért nem elég csak a Kozmikus Értelem és a Forrás megnevezés? Tudsz-e tökéletes viselkedésmintát és örökéletűséget lemásolni egy Forrásnak, vagy intelligens Univerzumnak megnevezett egyetemes tudatmezőről?
Honnan a " képére és formájára" elnevezések?
Teremtő- Ember- Istenember.

Ugye könnyebb követni és másolni valakit, aki hozzád hasonló, képére,formájára vagy te olyan, mint Ő, aki eredendően önmagát kiemelve az Abszolútumból rátekintve, tudatosítva önmaga örökéletűségét, lényegének lényegét belehelyezte minden Lélekbe?
Isten Szelleme átitat mindent. Szabad akaratot adva, társként tekint rád. Te benne vagy, s Ő tebenned.
Lehetőségeid, erőforrásaid végtelenek.
Nem kell hinned benne, elég, ha Istennek hiszel. Ő hisz benned. Istennek a vallása maga az Ember. És a kapcsolat rokoni, mint atya a gyermekét, úgy óv, sosem hagy el. A gyermek tudást szerez, Istenemberré válik, jövőbeli Teremtővé.
Isten a szellemi materialista. A Szellemit lehozta az anyagba, majd onnan vissza a szellemibe tud emelni bármit. S az ember odáig képes fejlődni, míg Szellemével és Tudatával anyagot teremt, bármit képes materializálni. Ehhez Lelkébe kell mélyedni, időn kívül kell keresni a tudást.
S mi mind ezt tanuljuk. Törekszünk az Idea, a tökéletes felé, Teremtőnk felé.

Van még 2 év, 24-ben elindul egy új ciklus, új, magasabb energiákkal. Készülni kell Tudatban is, Testben is. Ezért tanulunk, fejlődünk, élesítjük finom kis radarjainkat.