Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ GYAKORLÓ ÓRA (kattintson IDE):




Blog

Kezdőknek tájékoztató



Mi azt valljuk, hogy minden lehetséges. Tanulni kell, ismereteket kell szerezni. MEGOLDÁS: A SZELLEMI ÖNFEJLESZTÉS -könyvekkel, videókkal, tanfolyamokkal, online órákkal, otthoni gyakorlásokkal.

KÉPZÉSI RENDSZER:

A helyreállítást/regenerációt/változást a világ helyes megismerésével, a világnézet megváltoztatásával, önmagunk megértésével érjük el. TANULNI, TANULNI és ALKALMAZNI. A változás az oktatás szintjén kezdődik. Világnézetet, egy tudásrendszer megtanítását célozzuk meg, amely az Isteni forrásból táplálkozik.


Ez az új világnézet, a harmonikus és teremtő világról szól, arról, hogy MINDEN EMBER képes tágítani a saját tudatát, átalakítania önmagát és megtanulja használni Önmaga végtelen lehetőségeit.

Miről szól a Tanítás? Miről szól a Tanítás? Foglaljuk össze a lényeget!

Figyelmeteket fordítsátok arra az elsődleges fényre, mely bennetek van, és ennek útmutatása alapján tevékenykedjetek. Ahová a Tudat koncentrál (hétköznapi szinten észlel, érzékel), a Szellem azt a rezgéstartomány hozza létre, és lesz neked valóságod.
Minden hibás, eltévelyedett, beteg életnek egyetlen egy feladata van: javítsuk ki, állítsuk helyre, adjunk hozzá tudást, igaz tudást, helyezzünk mindent egy közös erkölcsi alapra, nevezzük meg ŐT: Istenhez közeledjünk, mutassunk vele példát, kövessék sokan, alakuljanak át életeik, a Tudat találjon vissza forrásához. S minden felébredett Tudat-Lélekmag, azaz TE magad, hozzájárulsz az egész világ fejlődéséhez.
Egyetlen út van, mindenki előtt: az igaz tudás átadása mindenkinek. Mert az örökkévalóság információja, a Teremtő igaz tudása mindenkinek alanyi jogon jár.

A képzés, amely egyben önmegismerés és a világ működésének a valós megismerése- különböző formákban történhet:


A, ÖNÁLLÓ TANULÁS:

1. könyvek olvasása-elmélyülés, elmerengés, elgondolkozás az olvasottakon, értelmezés
Minden egyes igaz tudás szavain, ideáján, való elmélkedéssel, átgondolással FÉNYT generálunk a tudatban, amely fény rávetül a sejtekre, gondolkozásra, és elkezdődik a normalizálás.

BLOG olvasása- rengeteg tudatfejlesztő szöveggel: OLVASS a BLOGban

2. kérdések feltevése önmagam felé- elkezdek belemélyedni mélyebb rétegeimbe, pl. Ki vagyok Én? Honnan jöttem? Hová tartok? Napi 5 perc önmagamra- ÖRÖK VAGYOK-E?

3, YOU TUBE - VÉGTELEN FORRÁS csatorna rengeteg film , gyakorlat van, csak kezdd el, tölts el napi 24 órákat ebben a tudásrendszerben.
Itt találsz meg a YouTube-on





B, SZEMÉLYES :

1, Életfa alaptanfolyam online alaptanfolyam 3 napos sejt-és szervregeneráció , Életfa alaptanfolyam online, élőben közvetített


TEMATIKA: információ, kép, átmenet a bioenergia és a bioinformációs gyakorlatokba, a fény, AZ EMBER FELÉPÍTÉSE: LÉLEK, TUDAT, SZELLEM, FIZIKAI TEST, a Kollektív tudat, AZ ÉLETFA VILÁGSZEMLÉLETE, Képrendszerek és szerveink normalizálása, SZERVREGENERÁCIÓs gyakorlatok, rengeteg (tisztítás, növesztés, helyreállítás), a Világ-Ember-Isten szerepe, az Igaz Teremtő (a Lélek megteremtője)

2, Grigorij Grabovoj Tanítása A Megmentésről és a harmonikus fejlődésről 2 nap videófelvétel
Grigorij Grabovoj Tanítása Alaptanfolyam ONLINE


3, gyakorló órákon való részvétel Gyakorló órák időpontjai- audió is megvehető


C, ONLINE OKTATÁS: - webináriumokon (Fényimpulzus) való részvétel ONLINE webináriumok- korábbiak is megvehetőek


TIPPEK :
2 órás INGYENES bevezető: Bevezetés a FÉNY-képzésbe

BEVEZETŐ ELŐADÁS: INGYENES a YouTube-on: Bevezetés az örök, harmonikus fejlődés rendszerébe
1.rész Bevezető I

2.rész: Bevezető II Életfa


FILMAJÁNLÓ: AZ ÖRÖKKÉVALÓSÁG FÉNYE ÉS az átváltozás iskolája

KÖNYVEK:
KÖNYVEK webshop

Arkagyij Petrov: Mentsd meg magad
Mentsd meg a világot magadban!
Mentsd meg a körülötted lévő világot
Hyperborea I-II.
Ki vagy Te, ember?
A Szaturnusz szférája
Az örökkévalóság kristálya
Roman Girejlo: Isten örök ideje

G. Grabovoj: Alaptanfolyam
Tanítás a Lélekről, a Szellemről, a Tudatról, Az Emberről


HONLAP: javasoljuk, hogy iratkozz fel a hírlevelünkre, így naprakész információkat fogsz kapni a közelgő oktatási időpontokról helyszínekről, könyvekről. https://vegtelenforras.hu/regisztracio

Nagyon javaslom a BLOG menüt, a FB Demján-Antal Judit profilomat és a Telegramot:
https://t.me/Vegtelenforras
https://www.facebook.com/judit.demjanantal.3/
https://www.facebook.com/V%C3%A9gtelen-Forr%C3%A1s-587358404688058


Tarts velünk, hallgass online, rengeteg anyagunk van, rengeteg tanfolyamunk, csak el kell indulni az úton, a többi jön magától.
Aki keres, az talál. Aki jót keres, az jót talál.