Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Immunrendszer és a tudat hullámai


Az ébredőkhöz szólók, miért is tartsátok a Tudatot a magasabb szintű mezőkön?
Igor Prodan 2020.05.02. Immunrendszerünk állapota és a boldogság

Vérminta- emberünk a szobában ül, vércseppjét analizálják a másik szobában- vérében vannak baktériumok, ezek úsznak a vérben, de ott vannak ám a makrofágok, amik a szervezet tisztításában játszanak szerepet. Ám, érdekes, ezek alszanak. A bacik szépen haladnak, haladnak, a szervezet nem veszi észre, mert a védősejtek alszanak. A betolakodók támadni kezdenek, de a gazda védőrendszere alszik, nem veszi észre őket. Sérülékennyé válik. S ekkor emberünknek vicces műsort mutatnak, nevetni kezd, jobb lesz a kedve, s a képernyőn érdekes dolog tűnik fel: Mert igen, van információs csatorna a Tudat és a test között, a védősejteket megrázza valami, felébrednek, s elkezdik felfalni a betolakodókat. Majd ismét filmet mutatnak, szörnyűt, félelmet gerjesztőt.

Mindenki kitalálja-igen, a vérben valami aktiválódott, a baktériumok hirtelen otthon kezdték magukat érezni, elkezdtek támadni, a védősejtek pedig menekülésre fogták a dolgot. El kell gondolkozni a Tudat-fizikai test kapcsolatrendszeréről, ugyanis létezik valamiféle információs csatorna, amelyen keresztül a Tudat hullámai hatást gyakorolnak arra az objektumra, amelyet kiemeltünk onnan, ahol a Tudat forrása van.

DE! nemcsak arra hat a Tudat, ami az enyém. A Tudat hullámai az egész világon szétterjednek. Gyermekeink- a vérünk. Kedvem, állapotom hat a gyermekeim makrofágjaira, azokra is, akik Amerikában vannak. A Tudatom állapota kapcsolódik az immunrendszer gyökérrendszeréhez is, az eredethez is.

Történet: Órás mester, precíz, pontos, ám egy nap a jobb mutatóujja bizseregni kezdett. Nem tud dolgozni. Mit tesz? Nem magnéziumot vesz be, és nem is masszázst csinál, és nem is pihen.
Hanem: felhívja az édesanyját: mama, fejezze már be ezt a felesleges aggodalmaskodást miattam, nem tudok dolgozni!
Ha egy anya kicsi aggodalma a fia iránt ezt jelenti, akkor gondoljunk bele: mit is jelent egy világméretű aggodalom??

Elavult már a gondolat, hogy ez az én életem, azt teszek vele, amit akarok. NEM!

A mi Tudatunk állapota felelős gyermekeink, rokonaink, szeretteink immunrendszeréért. S ezzel még nincs is vége a történetnek. Nekünk mindannyiunknak egy közös Atyánk-Anyánk van, az egész világ a MI CSALÁDUNK. S mi ebben fontos szerepet töltünk be.

Ha egy ember boldogsága képes megerősíteni az immunrendszerét, akkor mi történhet most az egész világon ennek analógiájára? Találjátok meg a BOLDOGSÁG MEGTEREMTÉSÉNEK képességét, és azt a lehető legnagyobb mértékben terjesszétek.