Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Hogyan igazodjak el a zűrzavaros információrengetegben?


Teljes mértékű nemcsak kettéválás, de sok-sok párhuzamos eseményhorizont zajlik, mindenki beilleszkedik a saját tudati szintjére, s valóságában az az információs elem jelenik meg, amit a tudata elfogad valóságnak.
Lesz mindenkinek saját valósága. Vagyis:

Aki betegség-feladattal van elfoglalva, az iktasson ki minden negatív, torzított hírcsatornát, mindent! Tudatával csakis az emelő, magas rezgéstartalmú, abszolút pozitív információkra fókuszáljon.

Az információ etet, sejtjeinket is eteti. Tudatalatt is beszivárog- akár egy társalgás közepette is. Az információ ún.gyenge jeleken keresztül eljut hozzád. A Lélek fénye, az eredendő igaz, Istentől kapott , felismert tudás, mint folyékony fény sejtjeidet táplálja, regenerálja, gyógyítja. Te magad hozd létre tudatosan azt az információt, ami segítségedre van.

A folyamatos Lélek=Isten részecskéje=tökéletes, eredendő isteni képmás, az idea az örök életű emberről- szóló gondolatok éltetése, keresése,
a test vizes közegeit, sejtközi tereit megtöltik, s önmagad örök egészséges fénylő képei, eme információ átadódik, gyógyulsz.

A természet, a csend, a végtelen horizont- ott hiányzik a betegség információja. Nincs halál. Örök létezés van. Ez is gyógyít, emel.

Amikor a tudat a Lélek szintjére lép, tágul, és összeolvad Isten fényével, akkor miként látja magát a tudat? Eddig ő saját magát a testtel azonosította.
De hogyha a Lélekkel olvad egybe, akkor Lélekként azonosítja magát. Visszatér abba a térbe, ahonnan elindult valaha a fizikai valóság felé. Ebben a térben a tudat végtelen. Semmi és senki nem szab neki gátat.

A Tudat megérti azt, hogy saját magát korlátozta mindenféle gondolatokkal.

Légy Lélekkel azonos Tudat, örökkévaló, halhatatlan.
folyt.köv.