Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Hogyan enyhítsd a két tábor közti feszültséget?


Te teszed a dolgod. Tanulsz, fejlődsz. Hogy minél stabilabban állj ezen a szinten. És ne ingassanak meg. Mert akkor észrevétlenül is terjeszted az isteni tudást, a fényhullámokat, melyek egy magasabb szintet képviselnek. Ez maga a szeretet. Az alacsonyabb rezgésszinten élők szelleme a sűrű anyagba zárt szellem- ha kérik, segítesz. Ha nem, akkor- ez az én tapasztalatom- akkor jobb nem győzködni. Higgadtság, nyugalom. Ha ezt nem tudod tartani- nem tanácsolom a velük való konfrontációt. Jobb a csend.

Isten ébreszt. Nagyon összeszedettnek és felkészültnek kell lenni a velük való személyes találkozáskor, hogy téged ne húzzon le. Egyesek alig várják, hogy belőled energiát nyerhessenek. Mert ők mások energiáiból táplálkoznak. Élősködnek.
Ezért fel kell vértezni magad. Magad köré tedd az Örökkévalóság gömbjét, a szeretet szféráját aranyba; ezüstfehér fényoszlopba helyezd magad. Szervezz magad köré védőernyőket és mindig bízz Isten erejében. stb...
Most nagy a távolság a két tábor között, s MINDENKI a saját tudatának a szféráján belül figyeli meg és képezi le a saját valóságát. S számára az lesz az igazság. Azt fogja észrevenni.

Aki magasabb rezgésszinten él, az képes a másik korlátozott tudatához még hozzáadni a sajátját is, + a Teremtő egyesített tudását is. És tudja: mindenkinek szabad akarata van.
S tudja, hogy még nála is van bölcsebb.
Én is sokszor a saját nézőpontomat osztom meg, saját érzésekkel fűszerezve, de legtöbbször hivatkozok nálamnál bölcsebbekre, tapasztaltabbakra. Akik képesek még egyetemesebben szemlélni a dolgokat. Tisztántudással, tisztánlátással rendelkeznek.

A másik oldal vagy csípőből elutasít, parancsra lép, felelősséget nem vállal, vagy éppen nagyon fél, és nem képes azt észrevenni, hogy manipulálva van, és hogy neki is muszáj közelednie lényének magjához.
És nézőpontot kellene váltania.

Elkerülhetetlen, hogy tükörbe nézzen. Ez van most.
Egyesek kezdik kapizsgálni a dolgot, még működik a józan ész vagy éppen a szívük súg, míg mások hagyják, hogy a régi egregorok fogságában legyenek. S éltetik a régi mátrixot.
Mert az anyag, a lassú ragyogás fénymezője az, ami korlátozza gondolkodásuk végtelen sebességét.
És még egy: eltávolodtak Istentől, forrásuktól, nincs meg az önmaguk valós eredetére vonatkozó tudásuk. Elfeledték. Ideje lenne emlékezniük.

Minél többen törekednek ISTENI EREDETÜNKRE visszaemlékezni, és képesek FELELŐSSÉGET VÁLLALNI TETTEIÉRT,
annál gyorsabban történnek fizikai szinten a változások.

Mert szabad vagy. S MINDIG VAN VÁLASZTÁSOD.
Ha valahol bezárnak egy ajtót, ISTEN ÚJAT NYIT NEKED. Lépj tovább.