Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ GYAKORLÓ ÓRA (kattintson IDE):




Blog

GRIGORIJ GRABOVOJ SZÁMSORAI


GRIGORIJ GRABOVOJ SZÁMSORAI

A Grigorij Grabovoj által létrehozott számsorok egyre népszerűbbek az interneten. A legtöbb megtekintés most a Tik Tok hálózaton található, ahol a grabovoi-t tartalmazó hashtag-ek több mint 160 millió megtekintést halmoztak fel két hónap alatt. Az Oktatási Központ a következő igazolást terjeszti a Grigory Grabov által létrehozott számsorok használatának hatékonyságára: ?A Grigorij Grabovoj által létrehozott számsorozatok hatékonysága annak köszönhető, hogy alkalmazásuk révén mindenki számára megvalósulhat az örök élet. Ezért a sorok használata bármely életkorban használható, nincs ellenjavallata. Az egészségügyi norma esetében a számsorokat az oktatás révén alkalmazzák, és nem korlátozzák az orvosi intézményekhez történő fordulást.

A számsorok használatának hatékonysága a Grigorij Grabovoj által létrehozott "INFORMÁCIÓK ARCHIVÁLÁSA A TÉR-IDŐ BÁRMELY PONTJÁN" (Nyilvántartási szám No: 000285, rejtjel: 00014, kód: 00015, 1997.12.19-én, a SZELLEMI-INFORMATÍV ÚJDONSÁGOK NEMZETKÖZI REGISZTRÁCIÓS KAMARÁJÁBAN).

Az alap ?az információ felosztásának elvei, amelyek a tér és az idő végtelenségében való közös voltának posztulátumain alapulnak, valamint azok az elvek, amelyek a tér és az idő ismert tulajdonságait ötvözik kölcsönös fejlődésük törvényeivel. Nyitva van az információ archiválásának módja a végtelenül távoli pontok területén keresztül. A teret az idő megváltoztathatatlan szerkezetének tekintik. Az idő a tér függvénye, az anyag reprodukciós pontja pedig az idő reakciójának következménye a tér változására.

Ezért amikor egy számsor rögzül a térben, akkor ebből a sorozatból az idő reakciója következik be a tér változására. Sőt, az idő a tér függvényében, vagyis az idő a fizikai tér eseményeiben. Ez lehetővé teszi az események normalizálását, az alkotói , teremtői célok megvalósítását, összpontosítva a kiválasztott numerikus sorokra, amelyekből az események időben normalizálódnak funkcionálisan, hogy mindenki számára biztosítsák az örök életet, és a számsorozatok által rögzített célok megvalósuljanak.
A Grigorij Grabovoj számsorozat hatékonyságának ezen alapjait az E = V * S képlet, mely szerint az energia az érzékelés térfogata, szorozva az észlelés sebességével, valamint "Teremtői információs terek alkalmazott struktúrái" című doktori disszertációjában és egyéb tudományos anyagaiban is bizonyítja.
A Grigorij Grabovoj számsorozat gyakorlati használatának eredményességét megerősítette az a tény, hogy több tízmillió videófelvétel és szöveges protokoll jelenik meg az interneten, ahol a világ minden tájáról érkező emberek tanúskodnak a Grigorij Grabovoi számsorozatai használatának kiváló eredményeiről.

Jelena Danyilova neuropszichológus megerősítette munkájuk hatékonyságát a Vecsernyaja Moszkva újságnak 2021. május 16-án megjelent interjújában arról, hogy miként működik a Grigorij Grabovoj számsorozat.

Azt mondta, hogy valóban működnek, a számok sorozatának megismétlésével új idegi kapcsolatok jönnek létre, amelyek megerősödése fokozatosan új ötletekhez, cselekedetekhez, szokásokhoz vezet, és segítenek megváltoztatni az életet. Az alkotó személyisége is számít...hogy ő és filozófiája mennyire rezonál egy emberre. "

Grigorij Grabovoj a repülőgépek repülési biztonsága biztosításának tényleges gyakorlatában megerősítette saját extraszensz képességeit, amelyek a tisztánlátását és előrejelzési képességét irányítják.

Grigorij Grabovoj az irányított tisztánlátását és előrejelző képességeit felhasználva, a pontos extraszensz diagnosztika és a repülőgépek figyelmeztető előrejelzésének eredményeit 1995-ben tette közzé a Szopricsasztnoszty- azaz Részvétel kiadó egy háromkötetes protokollgyűjteményben, melynek címe Az Irányítási gyakorlata. A megmentés útja ".

A tisztánlátás kezelésének és az előrejelzésnek a képességeit felhasználva Grigorij Grabovoj számsorozatokat hoz létre. A tisztánlátás kezelésével Grigorij Grabovoj az előrejelzés kezelésével meghatározza a számokat és irányítja az eseményeket, hogy a mindenki számára biztosított örök élet érdekében a számsorozatok megvalósítsák a sorozat használóinak személyes teremtői céljait is. Ezért mindenki, aki a Grigorij Grabovoj számsorozatát használja, részt vesz az örök élet biztosításában mindenki számára.

Ez a teremtői, nemes és minden ember számára szükséges folyamat egyre inkább abban nyilvánul meg, hogy 2021-ben több tízmillió videót tettek fel az internetre, ahol a világ minden tájáról érkező emberek a Grigorij Grabovoj számsorok felhasználásának kiváló eredményeiről tanúskodnak. Az Interneten ezernyi egyéb bizonyíték is található protokollok, vizsgálatok formájában Grigorij Grabovoi tanításai alkalmazásának jó eredményeiről.
Így minél többen alkalmazzák a Grigorij Grabovoj tanításainak számsorozatait és egyéb módszereit és technológiáit, annál gyorsabban irányítják azokat, akik máris megvalósítják az örök életet Grigorij Grabovoj tanításainak alkalmazásával.
Ugyanilyen gyorsan kialakul a kollektív tudat területe, amely mindenkinek örök életet biztosít. Ugyanakkor Grigorij Grabovoj tanításainak mindenki által történő továbbfejlesztése mindig az örök élet és fejlődés következő területein folytatódik. Ezért minél többen vesznek részt a Grigorij Grabovoj tanításainak bevezetésében, annál jobbak mindenki számára a Grigorij Graboroj számsorozatai vagy más módszerei, Grigorij Grabovoj tanításának technológiai módszerei. A Képzési Program szerinti képzés hatékonysága lehetővé teszi mindenki számára, hogy szisztematikus képzésben részesüljön Grigory Grabovoi tanításai szerint.

Linkek az alkalmazásokhoz:
1. Modeltanúsítvány az "INFORMÁCIÓK ARCHIVÁLÁSA A TÉR-IDŐB BÁRMELY PONTJÁN" (nyilvántartási szám: 000285, kód: 00014, 00015-es kód, 1997.12.19-én, a SZELLEMI-INFORMATÍV ÚJDONSÁGOK NEMZETKÖZI REGISZTRÁCIÓS KAMARÁJÁBAN).
http://www.grigori-grabovoi.ru/sertif/4.htm



2. Háromkötetes ?Irányítási gyakorlat. Az megmentés útja ".
https://worksgrigorigrabovoi.wordpress.com/2021/05/24/praktika-upravleniya-put-spaseniya
3. A hatékonyság vizsgálata a 10 munkavizsgálat című gyűjteményből. https://licenzija8.wordpress.com/expertise
4. A szakértői bizottság következtetései a képzés témájáról az
EDUCATION CENTER FOR EDUCATION PROGRAM ON THE TEACHING OF GRIGORI GRABOVOI
https://expertexaminations.wordpress.com/2021/05/24/zaklyuchenie-komissii-ekspertov-po-voprosu-obucheniya
Kérés a Követőkhöz, a meglévő oktatásnak megfelelően, hogy fejtsék ki véleményüket, indokolva a Grigorij Grabov által létrehozott számsorozat munkájának eredményességét, vagyis a saját indokolásukat.
Véleménynyilvánításkor tanácsos tájékoztatni arról, hogy a Grigorij Grabovoj által létrehozott számsorok bármilyen életkorban használhatók, nincsenek ellenjavallatai. Valamint indokolja meg annak igazolását is, hogy az egészségügyi norma szerint a számsorok használata az oktatási folyamat révén valósul meg, és nem korlátozza gyógyszerek használatát.

Célszerű tájékoztatást adni véleményéről szakmai ismereteinek megfelelően, hogy mire alapul a Grigorij Grabovoj által létrehozott számsorok használatának hatékonysága.

Megnevezheti a dokumentumot: "A szakértő következtetése a Grigorij Grabovoj által létrehozott számsorozatok alkalmazásának eredményességéről". A dokumentum szövegének végén - kérés: helyezze el útlevél adatait, címét, e-mail címét. A dokumentum aláírása előtt oda kell írnia a megjegyzésbe: engedélyezi-e a dokumentum útlevél, cím és e-mail adatok nélküli felhasználását tudományos és oktatási tevékenységekben való publikációkhoz, vagy sem.
Kérjük, csatolja az oklevél fénymásolatát és az útlevél első oldalát egy fényképpel a dokumentumhoz.

Köszönet a Grigorij Grabovoj Tanítása minden követőjének a Tanítások megvalósításáért tett erőfeszítéseikért, mindegyikük hozzájárulása felbecsülhetetlen és egyedülálló! Grigorij Grabovoj tanításainak hatékonyságát igazolva egyre több embert vonzunk a megvalósításhoz, és így gyorsan el fogjuk érni az örök életet mindenki számára.

Administration of the EDUCATION CENTER FOR EDUCATION PROGRAM ON THE TEACHING OF GRIGORI GRABOVOI

számsoros eredményeket ide várjuk:
angolul, oroszul ide: grigori.grabovoi.educenter@gmail.com és info.vegtelenforras@gmail.com
magyarul ide: info.vegtelenforras@gmail.com