Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Érdekes idők, azaz mit tégy napjainkban?


A sötét erők utolsó játszmáinak egyike: ez a mostani hisztéria a vírus körül. Mi az, ami a sötét oldalnak kedvez? Ha félelmet generál. Ha csökken az egyén rezgésszintje. Ha csökken a fénye. Tartsa mindenki az istenemberi minőséget magában. Tartsátok a belső tengelyeteket meg szilárdan. Mi a mostani média célja? Ezt a félelmet generálja, semmi másról ne szóljon az élet.

Mindenki inkább befelé figyeljen, Lelke hangjára, szíve sugallatára, s gondolataival minden egyes percben szórja szét ezt a fényt embertársainkra. Ne vonuljatok el gondolatban, ne akarjatok elzárkózni, mert épp az elszigetelődés, a megosztottság, az együtt-nem érzés az, amely az emberiséget megbuktatni kívánja. Egyesülés az eredendő, belső szikrázó fénnyel, a szív oktávjain a szeretet húrjain a Teremtő ölében. Örömmel élj minden pillanatban. Érezd át létezésed, életed minden percét. Öröm, boldogság és harmónia - stabilizálják a világot. S kivétel nélkül mindenki tudja támogatni ezt a planétát, otthonunkat, mely oly csodálatos, oly fényes, telis-tele egyéniségekkel, akik alkotni és teremteni jöttek ide. Ti választották ezt az otthont, ne féljetek semmitől, ezek a harcok a finomsíkokon már rég lezajlottak.

A fény, a jó, mindig győz. Mert igaz a hír: a FÉNYt nem bírja a vírus. Szellemi információs síkon sokat dolgoztunk Arkagyij Petrovval, több célzott irányítást végeztünk ellene. Információs tartalma érdekes- erősnek bizonyul, valami mindig táplálja, de vajon honnan is?

Mi tégy?
Minden egyes egyén, a maga torzítatlan, igaz, eredendő isteni származására, lényének lényegére fókuszáljon, emeljétek ezt ki napi 24 órában, programozd újra önmagad erre a minőségre - ez az igazi Istenemberré válás folyamata. Éppen ebben vagyunk benne, hát nem csodálatos ez? 2020-ban, ezt éled meg, részese vagy, rajtad is múlik, gyorsul-e ez, s az információs síkról kikristályosodva a fizikai síkon megjelenik-e, s mikor??

Ahová a figyelem, oda az energia. Még nagyobb tudatosság szükségeltetik. Tudjátok, vannak szintek: energiainformációs szint, és van a csak szellemi információs szint, amit mi is tudunk irányítani, de az árnyékoldal is. S a fizikai szint csak ezután következik. Maradj a fényben, maradj a középpontodban, szórd a szeretetet, maradj harmóniában, fényesítsd a sötéteket. Örök vagy, fény vagy, jó vagy, benned a tudás. Örülj egy virágnak, a Napnak, öled meg szeretteidet, légy hálás minden megtapasztalásért, bocsáss meg és engedj el. Az élet: egy érdekes játszma, és te is a világos bábukkal játszol.



Még nagyobb szükség van a bennünk lévő igaz, isteni minőség kiemelésére. Az isteni rezgésszint mindent legyőz. Maradjatok nyugodtak, ne hagyjátok, hogy a kollektív tudat által generált aggodalom-és kattintásvadászat elterelje a figyelmeteket az ember valós lényének lényegéről. Fény, tudatosság, harmónia és örökkévaló fejlődés. A Teremtő ereje, tudása a jónak, a fénynek kedvez. A benned lévő fény mindent legyőz. Gyertek az órákra, gyógyulások, s minden szinten egészség, felemelkedés. Most erősítse mindenki Lelke, szíve fényét, tudását, és a kollektív tudatnak arra az erőmezejére hangolódjon, ami a fényt, a jót, az örökkévalóságot támogatja. Segítsünk hozzátartozóinknak, akiket beszippant a média. Ne engedjetek be semmiféle negatív információt a Tudatotokba.Mert amit beengedsz, azt is fogod kisugározni magadból.


Azért is írom ezt le, mert a jövő nehézségeinek elkerülése érdekében ez legyen a fókusz. Ideje végre tudatosan irányítani a valóságunkat teremtői, alkotói módon, ártás, károkozás nélkül, az örökkévaló fejlődés jegyében.