Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Elröppent egy év


Az év utolsó napjai. Elreppent ez az év. Telve eseményekkel, telve érzésekkel, érzelmekkel, és gyökeres változásokkal. Vagy éppen szárba szökő változásokkal. Szembetűnő, észrevehető, érezhető, ahogy világunkba beszivárog valamilyen új erő, új energia, vagy/és éppen feltörekszik mélyünkből, szívünkből Lelkünk vágya - haladjunk már, tegyük már meg, egyesek már sietnének, mások még vonakodnak, megszokásból élnek, jó ez így. Eltérőek az információk sebességei, teljesen kiszámíthatatlan dolgok történhetnek, instabil állapotok lehetségesek. Aztán valahogy összeérnek a folyamatok, szinkronizáció, megértés, majd ismét jön egy újabb hullám. Érdekesen alakul a világunk, mint aki a születése óta arra vár, hogy ezt az új valósághullámot megugorja.
És vannak, akik a legnagyobb nyugalommal szemlélnek mindent, stabil pontok, rezdületlenek, holott tisztában vannak minden változással. Sarokkövek, támpontok ők. Az átlagember előtt járnak. Húzzák maguk után a népet, bár teljesen másként, mint azt sokan hiszik. Jó ez így, persze; de én mindenesetre végtelenül hálás vagyok Tanítóinknak, hogy immáron sok-sok éve készítenek minket az élet új valóságának egregor mátrixának megértéséhez, befogadásának és a hozzá való alkalmazkodásához.

Legyünk türelmesek önmagunkhoz. Vegyük észre, hogy miben és milyen irányba változunk. Ehhez kellő önkritika kell- ez igaz. S ez nem egyszerű. Őszintének lenni magunkhoz.
Igazából mindenki maga ugorja és haladja meg önmagát. Régi énjét. Átváltozik. Színe-változás, más fényben tündököl már. Személyiségünk szellemi-eredendő fénye átsugárzódik, mert át kell szüremkednie az eddigi fátylakon, burkokon, vagy kőszíveken.

2024-re vonatkozóan az eddig tanultak még intenzívebben fognak megtapasztalást nyerni, kezd szépen minden beérni. Az újak megtanulják, a haladóbbak továbbfejlesztik. Mindennapjaink részévé, sejtszintű táplálékává válik a szellemi fény. Transzcendens, Lélekből jövő, örökkévaló, abszolút.