Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):
Blog

Egy hónap irányítás-gyakorlatok 31 napra


A Végtelen Forrás youtube csatornára teszem fel a 31 nap gyakorlatait. Ide- a jobb oldali oszlopban megtalálhatod az arany számjegyekkel ellátott videókat.Egy hónapnyi tudatos munka önmagunkon: Legyetek világítótornyok!

Szeretetre készítsétek magatokat!Emelkedjetek! 2020.dec.21-ig napi gyakorlatokat osztok meg: egy videót, régit és frisset, vagy élőben közvetítek egy koncentrációt, figyelemösszpontosítást, meditációt, imát, mindent, ami a Szeretetről szól, mindent, ami az Örökkévalóságról szól, ami emeli tudatosságunkat a szív terében, a Lélek mezejében, Isten védelme alatt. Szív, Lélek, szellemi munka, Isteni Tudat, Teremtő Egy Isten


Teendőd: szánj rá 10-20 percet egy nap, nyugodt körülményeket teremts magad körül, tégy be egy zenét-ha neked így kellemesebb, helyezkedj el kényelmesen, hunyd le a szemed, figyelj szívedre, szíved környékére, halld a szívverésedet, lélegezz mélyeket, s minden kilélegzéskor mélyülj. Tágulás, határtalanság, könnyedség, emelkedés, fény. Végezd saját megszokott technikáidat.
Figyelem, az emelkedés, a rezgéseink növelése aktív éber állapotban is gyakorolhatóak, SŐT e felé tartunk. A megszokott, hagyományos út, ellazulás, zene, csend segítenek a tapasztalásban, amit aztán egész nap folyamán tartani ajánlatos. Ez a feladatunk. Ezt tanuljuk.