Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Az ember fizikai testben élő szellemi teremtmény


"Az ember fizikai testben élő szellemi teremtmény. Lényünk nemcsak anyagi testből áll, hanem lélekből, szellemből, tudatból, értelemből, érzelmekből, amelyek egyéniségünket és egyediségünket teremtik meg. Rendelkezünk belső fénnyel és szellemi esszenciával, amely bennünk lakozik, és meghatározza természetünket.

Fizikai testünk Lelkünk és gondolataink megnyilvánulásának burokjaként szolgál. Fizikai testünkön keresztül érintkezünk a külvilággal, megtapasztaljuk az érzelmeket, tanulunk és fejlődünk. Valódi lényegünk, a Lelkünk azonban az anyagi világon túl lakik, és a tudat magasabb dimenzióihoz kapcsolódik.

Az emberi Tudat messze túlmutat a fizikai testen, és lehetővé teszi számunkra, hogy magasabb, felsőbb igaz valóságokat érzékeljünk. A Lelkünkkel és szellemi lényegünkkel való belső kapcsolat révén egységet érezhetünk a világgal és a Mindenséggel, megérthetjük az élet mélyebb értékeit és értelmét.

Hála szellemi természetünknek, az ember képes a kreativitásra, a szeretetre, az együttérzésre, a bölcsességre és a szellemi fejlődésre. Fejleszthetjük Lelkünket, új horizontokat nyithatunk a megértés és az érzékelés terén, harmóniára és egyensúlyra törekedhetünk önmagunkban és a minket körülvevő világban." - Roman Girejlo - Arkagyij Petrov, Életfa vezető oktatója