Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Áttörés


A jelen helyzetet használd ki! Ne engedd, hogy megkísértsenek és energetikai, pszichikai táplálékká válj- ha félsz, ha megijedsz, azzal a sötét oldalt táplálod.

Ez egy háború az emberiség tudatáért. Harc folyik a gondolataidért.
Mentális síkon vívjuk ezt a küzdelmet.
Mindenki a sajátját is, jó sok tudatalatti programmal és idegen, külső, energetikai és információs befolyással.
Inkább tanuljunk! Teljesen új szemlélet szükséges.
AMIKÉPPEN NŐ A SÖTÉTSÉG EREJE,ÚGY NÖVEKSZIK A FÉNY IS- ez egy KOZMIKUS TÖRVÉNY.

Vagyis NŐ a FÉNY-talán éppen ez kell a tömeg ébredéséhez?

Én mégis valamiféle áttörést érzékelek. A dezinformáció általi riadalomkeltés ellenére MÉGIS áttörést, átfordulást látok. Mert a hazugságok és megvezetések mintha önmagukba döfnének tőrt. Teljes mértékű felfordulás, egymásnak ellentmondó dolgok és látszik a kapkodás, ami persze hibákat hoz. Nem, nem, a tervük nem fog sikerülni. Úgy biztos nem.

Az emberek kettéválasztódtak, igen, de mégis vannak, még mindig, akik eszmélnek. Ma hárman is meghallgattak, csak úgy, idegenek az utcán, a boltban. Kérdeztek. Rájöttek, hogy az állandó maszkhasználattól estére fáj a fejük, rosszul vannak, fáradtak, rájöttek, hogy nem lehet állandó félelemben élni, és rájöttek, hogy az izoláció általi keserűség rosszabb, mint a személyes találkozás.

Rájöttek, hogy semminek és senkinek nem hihetnek.

Aki ragaszkodik régi, megszokott dolgaihoz és egy csodaszerben és a megváltó karhatalomban hisz, nos, legyen meg az ő valóságuk is.
De ez már nem lesz az én valóságom.
Ha te is így gondolkodsz, s az emberi értéket nézed, s saját önbecsülésedet választod, akkor máris eggyel többen vagyunk.

Higgyetek abban, hogy azokkal kerülsz össze, akikkel együtt rezdülsz. Merj kimozdulni, merj találkozni, merj szóba elegyedni!
Alakítsatok baráti közösségeket, találkozzatok, sétáljatok, hozzatok létre új vállalkozásokat, amely megélhetést ad nektek.

Ne legyetek rabszolgái egy letűnőben lévő rendszernek.
Én egyre többet vásárolok kisboltokban, kis zöldségesnél, őstermelőtől- s kihagyom a multit, kihagyom azt, aki retteg és fél, nem viszem oda a pénzemet. Meggondolom mihez asszisztálok és kit támogatok.

Áttörés, melyet ma is hatalmas, kozmikus áramlatok segítenek, s egyesek telítve kreativitással emelkednek, míg mások eme áramlatokba belebetegszenek. Ébrednek, ébredeznek, még ha csigalassan is, de ébredeznek már...

Legyen más az érték, legyen más a szemlélet, találjanak egymásra azok, akik így gondolják!
Higgyetek ebben!