Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

Alkalmazd a technikákat!


Szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy minden technika, minden filozófiai okfejtés, minden tudás, ismeretanyag, amit G.Grabovoj és A.Petrov nyomán áthozunk nektek, azt azért tesszük, hogy alkalmazzuk.
Minden technikának alkalmazott jellege van.
Hittel, akarati erővel (Szellemmel) ötvözve eme eredendő igaz tudásokat, képesek vagyunk az eseményeket irányítani a norma felé.
Harmonizálni emberi kapcsolatrendszereinket.
Leszedni a kiugró éleket, átformálni geometriailag is az információ formáját, mindent a szféra forma felé korrigálni, a nem harmonikus irányba menő dolgokat a norma felé korrigálni.
Figyelem: minden egyénileg megtanult technika a makroszintekre is hat, vagyis, ahogy megtanultuk és használjuk, az egyéni feladatok , betegségkorrekciók is előbb az egyetemes törvények szintjén, a makroszinten működnek, majd az egyéni szintekre csorognak le.

Ezért van az, hogy a világnézőpontod formálásával a betegség információs mezeje is alakul.
Ezért van az, hogy úgymond szelíd, harmonizáló, a szélsőségeket harmóniába hozó erővel, ahogyan Isten lát egységében, nagyon is erőteljes hatásokat tudunk elérni.

Fentiek mély átgondolást és alkalmazást igényelnek.
Számtalan technika van, ma is pl. a boldogság megszervezésével dolgozunk. Tudatosan a boldogság információját megszervezve életedben, nem mint boldogság-érzést, nem csak az érzést, hanem az Isteni boldogságot kialakítani, ez is egy technika.

Technika még a Tudat tágítása, azaz minél több Lélekből kiemelt igaz információ felfogása, tudatosítása, de az is technika, ha az örök élet érzéseivel elkezded átitatni Tudatodat. Az 5. struktúránk, az érzéseink, (nem érzelmeink!!!) képesek azonnali irányítói erővel bírni. Gyorsabbak, hatalmasabbak mint a gondolkozás, mint a logika.