Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ GYAKORLÓ ÓRA (kattintson IDE):




Blog

A gyógyulásról


Arkagyij Petrov a gyógyulásról.

Sok ember életében ismerős ez a viselkedés. Amikor egy betegség behatol a sejtmagba, elpusztítja a DNS-szálat, megragadja annak egy részét, és egy belső folyamaton keresztül a külvilág felé távozik. Vagyis a sejtből a betegség bejut a szervezetbe, és a szervezetből távozik a szervezetből.
Ily módon a betegség által fejlődésében korlátozott ember a betegséget kifelé sugározza, mint társadalmi dinamikát, amely balesetekben, ökológiai katasztrófákban, háborúkban, terrorizmusban, diktatúrában és létünk egyéb rendellenességeiben nyilvánul meg.

Tehát egy ember betegsége nem pusztán személyes ügy, hanem mindannyiunk ügye, a személyes és társadalmi tudatunké.
A betegség gyökerei a múltban vannak, és a jövőben próbál csírázni. Keserű gyümölcsöt fog teremni, ha sikerrel jár. A gyógyulás aligha fog bekövetkezni, ha az embert részenként kezeljük. Együttesen kell gyógyítani a veséket és a tudatot, a vért és a szellemet, a szívet és a lelket. Nincs más lehetőség.
Szétszedjük ezeket az összefüggéseket, tanulmányozzuk őket, és a gyakorlatba ültetjük a tanultakat. Nagyon hálásak vagyunk azoknak, akik segítenek nekünk abban, hogy a hagyományos és konzervatív tudást új, vagy inkább a jól elfeledett régi ismeretekkel ötvözzük, amelyek valójában soha nem válnak elavulttá, mert az igaz és örök, azaz elsődleges kategóriába tartoznak.

A technológia lényege abban áll, hogy a fizikai sík bármely információjának, beleértve a destruktívat is, az emberi tudat struktúrájában mezőmegnyilvánulásai vannak meghatározott képek, szimbólumok, kódok és jelek formájában , amelyek pszichofizikai hatások révén kezelhetők.