Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

A Nap és az őselemek jótékony hatása


Legyetek minél többet a napon! Aki teheti, kertészkedjen. Legyetek mezítláb! Érezzétek a tisztuló Földanya növekvő, sugárzó erejét! Én is ezt teszem a napokban. Fantasztikus megtapasztalásokat kaphattok. Csodálatos az a változás, ami most zajlik.

Tudjátok, ezekben a napokban többet ér az őselemekkel való érintkezés, mint a virtuális eszmecsere. Sokszor az ember már nem kívánkozik a net elé. Annyi, de annyi információ kering, annyi, de annyi réteget érint rengeteg nézőpontból megvilágítva. S te minél többet foglalkozol a belsőddel, építő jellegű műveket olvasva, vagy éppen kertészkedve, annál inkább megérted/megérzed, hogy a médiában/közösségi posztokban megjelenített dolgok közül mi igaz, s mi nem. S egyre kevésbé vágyódsz a hazugságok, a terelések felé.

Lepereg rólad mindaz, ami nem Lélektől-Istentől való. Mert mindenki az igazra, a jóra, a boldogságra, a harmóniára vágyik. Lélekben mindenki erre vágyik.


De ehhez harmóniát kell találnunk. Magunkban. Hangolódjatok erre, s higgyétek el, megnyugtatjuk, lecsillapítjuk azokat az erőket, akik idegen, külső befolyásolás terhe alatt vagy éppen szándékosan az örök fejlődés egyetemes törvényei ellen cselekszenek. Mert ez így van. S minden jó lesz. Sokkal jobb, mint azt gondolnátok. De ezt higgyétek is el! S megteremtjük. Emelkedjünk együtt.