Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):




Blog

A Lélek tör kifelé


Dübörögnek a magas frekvenciák, mint áramlatok, és nyomukban ott van minden, ami csak kiáradhat a mélyből. Mert egyszerűen az, ami eddig a felszín alatt volt, az fényre tör. Nem tud tovább rejtőzködni. Egyszerűen a Lélek isteni rezgése töri az utat felfelé. Kifelé. És ezt segítik, a Világmindenség és Isten is.

Mert valójában mi is ezt akarjuk. Fejlődnek az emberi Tudatok. Meg akarjuk érteni, kik vagyunk. A Tudat akarja tudni. A Lélek segíti. A test pedig már sóhajtozik, és ki van éhezve a szellemi étekre, mert ebben lát egyedüli támaszt.
Aztán ezekből ki mit ismer fel?

Mert jönnek azért az erőpróbák, melyek tesztelik a Tudatot. A Lélek teszi a dolgát, hozza elénk az eseményeket, újabbat és újabbat, és sokszor egy pillanaton múlik - felismerjük-e, hogy mit mutat, észrevesszük-e benne a lehetőséget? Megragadjuk-e? A Lélek sosem téved, mindig helyeset mutat, a szeretet vezérli és a boldogság.
Fejlődésre sarkall. De milyenre?

Kulcsszó itt a harmonikus fejlődés!
Jönnek tehát az áramlatok, óriási sugárzások csapnak bele a légtérbe és finomenergetikai rendszereinkbe. Érezzük, látjuk. Tapasztalunk. És nem mindegy, hogyan telnek napjaink.
Meddig kell ?kibírni?? Mit válasszak, hogy teremtsek újat?
Hogy legyek boldog úgy, hogy Lelkem érezze: megérkezett.
És közben mivel szolgálhatom a világot?

Egyensúlyozás.
Alkalmazkodás.
Megmentés.