Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):
Blog

A Hyperborea-terv


Gondolom mindenki rájött- napjaink eseményei miről is szólnak, és miért pont a "fehér ember" ( a feher nem a bőrszínt jelenti, ld.lentebb) "ellen"? Hacsak... Minden felülről van irányítva, még ha nehéz is ezt elfogadni. Nézzetek mindenre kívülről. Most zajlik a Földre érkezett fajok szétválogatódása. Ez egy valós migráns bolygó. Több száz faj. Ezért van az, hogy amíg nekünk teljesen érthető, az másoknak felfoghatatlan. Mindenki a helyére kerül. Aki képes önmagában a lényeg lényegét megtalálni, az tud emelkedni.

"Mi is a Hyperborea terv? Átmenet az Örökkévaló Életbe a közösség szellemi-műveltségi fejlődése révén. Nem tudományos-technikai fejlődést jelent, hanem az élet szerkezetében rejlő erkölcsi erőt, lehetőséget.

Ez a Hyperborea terv. Fokozatosan visszanyerjük képességünket, hogy kvantumos úton érzékeljük világunkat -visszakapjuk Isteni képességeinket, hogy szellemteremtő mentális impulzusokkal alakítsuk át magunkat.
Kiderült, hogy vér szerint és szellemi vonalon is azoknak a fehér isteneknek az utódai vagyunk, akik hajdanán beindították Földünkön a Hyperborea tervet.

Mert mi képesek vagyunk tudatunkon át szellemünkben is munkálkodni; s erre csak az istenek gyermekei képesek."
Évezredes vagy még régebbi folyamat lezárása ez. Minden arról szól: tudsz-e bízni Isteni magokban, eredendő szikrádban?
A Hyperborea nem más, mint az az eredeti ősterv, melyben a természeti emberből kiindulva el kell jutni az isteni lényegű emberhez: az Istenemberhez, Isten Fiához. Mert éppen Hyperborea volt az első isteni terv az istenemberi meghatározásban
HYPERBOREA= az ÖRÖK ÉLETHEZ tartó átmenet terve.

?A szellemi kultúrák közül a hyperboreai volt az első a Földön.
azt követte a Lemuriai-kultúra.
Istenek alapították: az ászok. Az ászok nem egyszerűen istenek, hanem olyan istenek, akik a Földön élnek.
Majd jött Atlantisz, Hyperborea utódja, műveltségük még meglehetősen magas szinten állt. Később azonban a hüllőemberek vették át a hatalmat, s innentől már tisztán civilizációként fejlődött tovább. Ez aztán gyakorlatilag le is állította a globális terv, Arktisz kibontakozását.
A genetikai manipulációk miatt ugyanis komoly változások történtek a test felépítésében.? A.Petrov: A Hyperborea terv I-II