Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - ÁSZF

A Szolgáltató
A www.vegtelenforras.hu –t az Örökkévalóság Oktató és Szolgáltató Kft. és Demján-Antal Judit egyéni vállalkozó üzemelteti (továbbiakban: "Szolgáltató"). Képviselő: Demján-Antal Judit ügyvezető 
Az Örökkévalóság Kft székhelye és postacíme: 1094 Budapest, Angyal u.19/A 2/6.


Nyilvántartó hatóság:

Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság

Cégjegyzékszáma:

01-09-189498

Adószáma:

24922461-2-43

Demján-Antal Judit e.v.
1182 Budapest, Marosvásárhely u.33.
Adószám: 66545457-1-43
Nyilvántartási szám: 35862688

A www.vegtelenforras.hu  tárhelyszolgáltatója az ProgÜgy Kft., telephelye: 4211, Ebes Jókai u. 22/A   e-mail címe:info@turbotarhely.hu

A szolgáltatások igénybevétele
A regisztráció során megadott adatok tárolásával a Végtelen Forrás  kényelmes szolgáltatást tud biztosítani a Vevőknek (pl. az érintett adatait újabb vásárláskor vagy tanfolyami jelentkezéskor nem kell ismét megadni). A regisztráció megerősítéseképpen a Vevő visszaigazoló levelet kap, amelyben internetes hivatkozásra kattintva megerősíti regisztrációs szándékát.
A megrendelések leadása a vegtelenforras.hu internetes áruházban kizárólag elektronikus úton lehetséges, interneten keresztül a www.vegtelenforras.hu webcímen. A megrendelés (könyvek vásárlása vagy képzésekre szóló jelentkezés, továbbiakban: Termékek) regisztrációhoz kötött.

Vásárlás esetén: A termékek kosárba tételét követően a "megrendelem" gomb megnyomásával a Vevő- ajánlatot tesz, mellyel fizetési kötelezettsége keletkezik, s melyre a megrendeléstől számított 48 órán belül automatikusan visszaigazolást küldünk. A visszaigazolás tartalmazza a rendelés értékét (termék és az ehhez kapcsolódó szállítási költséget) és a bankszámlaszámot. A Vevőnek lehetősége van a regisztrációkor megadott adatok módosítására a módosult adatok felülírásával és rögzítésével.

Fizetési lehetőségek:
Átutalás, Készpénzes, Bankkártyás

Átutalás: A rendelés értékét a Vevő átutalással egyenlíti ki, melyhez a számlaszámot a visszaigazoló levélben találja. Az átutalást követően a megrendelt tételekről számlát állítunk ki a vevő által megadott névre és címre, amely az adószámot is tartalmazza akkor, ha a vevő az ÁFA törvény hatálya alá tartozik. A számla végösszege a szállítási költséget is tartalmazza.  

Készpénzes fizetés: a képzés helyszínén

Bankkártyás fizetés:

Webáruházunk részére a SimplePay biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét. Bankkártyás fizetéskor a vevőt átirányítjuk a szolgáltató fizetőoldalára , így a fizetés közvetlenül a szolgáltató által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik.

Tudomásul veszem, hogy az Örökkévalóság Kft (1094. Bp, Angyal u.19/A 2/6) adatkezelő által www.vegtelenforras.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: név, cím, e-mail cím, telefonszám, fizetendő összeg. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Szállítási költség: A szállítási költségeket minden egyes megrendelés esetében a mindenkori postai díjszabás alapján állapítjuk meg. A megrendeléseket ajánlott küldeményként vagy csomagként postázzuk.

A Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy a Vevő által megrendelt termékeket biztosítsa. A teljesítés lehetetlenülése esetén a Végtelen Forrás a Vevőt erről haladéktalanul tájékoztatja és az előre kifizetett ellenértéket a tájékoztatást követően, legkésőbb 14 napon belül visszautalja. A visszautalással kapcsolatban a Vevőt semmilyen többletköltség nem terheli. A Végtelen Forrás mindent megtesz a weboldalon található információk pontosságának fenntartása, illetve a készletinformációk aktualizálása érdekében. A szállításból eredő sérülésekért, rongálódásokért a Végtelen Forrás nem vállal felelősséget. A Vevő reklamációval a Magyar Posta felé élhet.

Jelentkezés: Ha a Vevő a www.vegtelenforras.hu-n képzésre jelentkezett a „Jelentkezem” gombbal, akkor a jelentkezés nem minősül kötelező érvényűnek. Pusztán előzetes jelentkezést jelent, melyet bármikor felmondhat a Vevő, vagyis elállhat a jelentkezésétől.   A tanfolyam esetleges meghiúsulása esetén a Végtelen Forrás szolgáltatója az átutalt előleget haladéktanul visszatéríti a Vevőnek.

Amennyiben a Vevő a www.vegtelenforras.hu-n  online képzésre jelentkezett, akkor a Vevő tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás igénybevételét a www.livebroadcast.hu szolgáltatja, és a szolgáltatás megtekintéséhez jelentkezni kell a www.livebroadcast.hu weboldalra. Az élő közvetítéseken való részvételhez online csatlakozás szükséges. Vevő tudomásul veszi, hogy amennyiben a Vevőnél az online szolgáltatás fogadásában zavar keletkezne, - ami adódhat a Vevőnél meglévő internetes adatforgalom sebességéből, minőségéből és a szolgáltatás fogadásához szükséges számítástechnikai vagy mobil eszközök állapotából – akkor ezen hibákért sem a Végtelen Forrás, sem a www.livebroadcast nem vállal felelősséget, tanfolyami díj visszatérítésre a Vevő nem jogosult.

Elállás
A Vevő a megvásárolt termékek kifizetéséig vagy képzésekre való jelentkezési díj átutalásáig bármikor, következmények nélkül elállhat a szándékától. Ezt követően a Vevőt elállási jog nem illeti meg, mert jelen tájékoztatóban részletezett módon végrehajtott vásárlással ugyanis a Vevő beleegyezését adja, hogy Szolgáltató a teljesítést megkezdje.  A Szolgáltatónak nem áll módjában sem a terméket visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni.

Üzletszabályzat
A webáruházban feltüntetett árak bruttó kiskereskedelmi árak.

Felelősségvállalás: 
A honlapunkon megjelenő tartalom, információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, és minden esetben a weboldal üzemeltetőjének a saját véleményét tükrözik, nem minősülnek hivatalos tanácsadásnak, a weboldal fenntartója ezzel kapcsolatban minden felelősséget kizár. A tanfolyamokon való részvétel saját felelősségre történik, és nem helyettesíti sem a diagnosztizálást, sem az orvosi vagy természetgyógyászati ellátást. Gyógyulási ígéretek nem jelenthetők ki. A tanfolyamok nem sorolhatóak orvosi tevékenységhez, az önfejlődés alapjaira építve az egészség normájának, eredeti alapállapotának az elérésére irányul, és semmiben sem korlátozza az orvoshoz fordulást az állami engedélyekkel működő orvosi intézményekben.  
A Facebook oldalakon nagy népszerűséggel terjedő Grabovoj oldalak nem a Végtelen Forrás szolgáltatójának üzemeltetése és ellenőrzése alá tartoznak. 
Mindazonáltal megtettünk minden tőlünk telhetőt, hogy a www.vegtelenforras.hu oldalon található információk pontosságát biztosítjuk, de azok pontosságáért, teljességéért és időszerűségéért, valamint felhasználásukból származó eredményekért további felelősséget nem vállalunk. A Szolgáltató ezért semmilyen esetben sem vonható felelősségre bárki által az ezen az oldalon található információk nyomán hozott döntései alapján megtett lépésekből származó speciális vagy hasonló károk miatt. A Szolgáltató nem garantálja a weboldalon található funkciók zavartalan és hibamentes működését. A Szolgáltató nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldallal kapcsolatban, annak használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

Az ÁSZF elfogadása

A Vevő az internetes vásárlás során a „Megrendelés” gomb megnyomásával vagy pedig a jelentkezésekkel a „Jelentkezem” gombbal elfogadja a Szolgáltatásra vonatkozó szerződés feltételeit, egyben jelen ÁSZF rendelkezéseit. A szerződés létrejöttével a Vevő kijelenti, hogy a jelen ÁSZF-ben foglalt feltételeket megismerte és magára nézve kötelezőnek elfogadta, továbbá a Szolgáltatás igénybevételéhez szükséges adatai kezeléséhez az ÁSZF-ben, és annak adatkezelésre vonatkozó szabályaiban meghatározott körben hozzájárult. A Vevő kijelenti, hogy a regisztrációs elküldésekor űrlapon megadott adatai a valóságnak megfelelnek. s amennyiben az adatait nem helyesen adta meg, a  Végtelen Forrás a vásárlás során a vevő által elkövetett tévedésekért felelősséget nem vállal.