Tudástár
Hogyan kezdjek hozzá?

A változás az oktatás szintjén kezdődik. Nem csodapraktikákat árulunk, nem azonnali csodatechnikákat egy-egy betegségre, hanem egy világnézetet, egy tudásrendszer megtanítását célozzuk meg, amely az Isteni forrásból táplálkozik. Teremtő, alkotó tudásrendszer ez. Maga az ÉLET. Meg kell érteni azt a világlátásmódot, amely alapján az ember elfoglalja helyét a Világmindenségben. "Miért történik ez így? Nézzük meg magát az embert:
Az ember tudata: a makroszint, a makrovilág
Az ember sejtjei: a mikroszint, a mikrovilág.
Tételezzük fel, hogy az ember mikrovilága meggyógyult. És a makroszint? Az ember tudata ez a makroszint – ez nem más, mint a tudás és az út, amely előtte van. A szabad választás mindig az ember joga marad. És a felelősség a döntéseiért: szintén a mienk. A tudás meghatározza a világnak és azoknak a folyamatoknak a megértését, amelyek a szervezetben történnek és a világban tükröződnek. Ezáltal az ember életútjának a megértésére irányulnak. A tudat mélye: ez azoknak a folyamatoknak a felismerése, amelyek a szervezetben, és a világban (mint annak elválaszthatatlan részeként) történnek. Mert minden egy EGÉSZ.
Ahhoz, hogy Isten szavát meghalljuk, meg kell hallani a saját sorsunkat. Miután meghallottuk a saját sorsunkat, meg kell változtatni az életünket." (Arkagyij Petrov: Az immunrendszer helyreállítása az Életfa módszertana alapján)

A szellemi fejlődés jelenti az az utat, amely során az embereknek feltárul Isten szava: az ember örök, és ez a tudás átadásra kell, hogy kerüljön minden ember számára. Az örökkévalóság igazi szintjének az ismerete a nagyon mély kvantumfizikai törvényszerűségekkel írható le. "Ha az ember mindig a Világgal való harmóniában tartózkodik, akkor nem fejlődik ki betegség. ( A betegséget úgy tekinthetjük, mint ezen harmónia megsértésének a következményét.)
Ezért bármely betegség gyógyításának receptje nagyon egyszerű – vissza kell állítani a harmóniát a világgal."(Grigorij Grabovoj)

Ezért a fentiek alapján a tanácsunk: Mert csodák nincsenek, csak kitartó munka!