Tudástár
Ahogyan a tudományos világ látja

A tudomány sok mindenre nem talált eddig választ. Dr. Petrov elmondja: nem gyógyításról van szó, minden embernek önmagában kell felfednie azokat a képességeket, amik elősegítik a változást a szervezetben, vagy az élet más területein. Ezért a képzés, az oktatás a fontos. Mindenkinek a saját tudatának a fejlesztése.

Az ismeretanyag alapját Dr. Arkagyij Petrov és Dr. Grigorij Grabovoj módszertana jelenti, amely a tudat új technológiáival foglalkozik, információs síkon.
Dr. Arkagyij Petrov: Az Életfa" című műve az ember képességeit fejleszti különböző gyakorlatokon keresztül. A könyv gondolatmenete segít abban, hogy az ember világról alkotott felfogása átalakuljon, ezáltal lehetővé váljon számára az őt érintő események irányítása és az egészségének helyreállítása. Mindeközben személyisége egy harmonikus lelki fejlődésen megy keresztül.

Grigorij Grabovoj számos elméleti munkát írt, és számos szabadalom fűződik a nevéhez. "A TUDAT SZERKEZETI ÁTALAKÍTÁSA A RENDSZEREM SZERINT– EZ TUDOMÁNY".(Grigorij Grabovoj)

Nehéz megmagyarázni néhány mondatban azokat a lehetőségeket, amelyek ennek a tudásnak a felfedésével jutnak el az emberhez: megkapja azt a Végtelen Forrásból (ahol az Isteni Tudás található) származó egyéni energiaszükségletet és információt, amit a saját életébe visszaforgatva pozitív eredményeket generál életében. Mindenki, aki ezt megtanulja, lehetőséget kap, hogy az Isteni tudást közvetítők nélkül ismerhesse meg a lelkén keresztül. Az ilyen ember nem tud többet rosszat és ésszerűtlent tenni, mert tudja, hogy ami neki jó, az az őt körülvevő világnak is jó lesz. Ezzel az Isteni tudással belép a Világ teremtésének folyamatába. Az ilyen ember előtt megnyílik a Világ és mindenben segíti Őt.