Tanfolyamok

Visszatérés a Forráshoz2020-04-04 - 2020-04-05 10:00:00 - 15:30:00
Budapest, Hotel Gellért
Részvételi díj: 150 000 Ft

Arkagyij Petrov személyes tanfolyama

SZELLEMI ÉBREDÉS- A Hyperborea terv

Arkagyij Petrov, az Életfa önfejlesztést segítő, egészségnormalizáló, világszemléletformáló tanfolyam szerzője, számos könyv írója ezennel Budapesten vezet be mindenkit a valóság valós felépítésébe, abba az igazságba, ami évezredeken keresztül rejtve volt, de immáron a fény úttörésével az egyéni tudatok felemelkedésének ideje eljött. A szerzős saját eredményeivel, életútjával, bölcsességével mindenkit segít, támogat a saját átváltozásán.
És az idő eljött, szükségszerű, elkerülhetetlen.

A Hyperborea Terv pontosan az a szellemi impulzus (ránk kopogás), melynek segítségével a Föld kölcsönhatásba került a Kozmosz szellemi erőivel. Ezen keresztül kellett kialakulni bennünk, Isten gyermekeiben az egyetemes makrokozmikus tudatnak. Ám hogy meglássuk a láthatatlant, meg kell értenünk azt, amiről sosem beszéltek nekünk: a Föld szellemi történetét.
Az anyagi és a szellemi világ külön-külön létezése nem egyéb, mint illúzió, ködfátyol, rendszerszintű téves érzékelés, tévképzet. A világ tanulmányozásához, érzékeléséhez feltétlen szükségünk van a világmindenség mindkét egyetemes állandójára. Ez az egyetlen lehetőség arra, hogy átléphessük világnézetünk megmerevedett sablonjainak korlátait.

Előlegfizetés ide: 50 000 Ft
Örökkévalóság Kft.
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank HUF 12011856-01441922-00100004
Regisztrált tag vagyok, belépek:

E-mail cím:


Jelszó:
Még nem regisztráltam, ezért most regisztrálok:

Név:


E-mail címe:


Választott jelszó:


Jelszó ismétlése:


 Feliratkozás hírlevélre

Számomra érdekes témakörök:
 Arkagyij Petrov Tanítása
 Grigorij Grabovoj Tanítása

 Elfogadom a jogi nyilatkozatot

Mennyi 4+5?