Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ GYAKORLÓ ÓRA (kattintson IDE):


Tanfolyamok

Pajzsmirigyünk, szervezetünk és a világunk

2020-07-04 09:30:00 - 16:00:00
Budapest, Platánus Hotel, Könyves K.krt.44.
Részvételi díj: 10 000 Ft

Mindent a hormonrendszerről az információs technikák szemszögéből.

A pajzsmirigy, mint a szervezet pajzsa. Gyakorlatok, irányítói számsorok, esettanulmányok (szintén irányítói hatással bírnak) Igor Arepjev, Arkagyij Petrov és Grigorij Grabovoj munkásságaiból.

A pajzsmirigy sokkal több annál, mint amit a hagyományos orvoslás gondol róla.
Összefügg eseményrendszereinkkel, jövőbeli terveinkkel, érzelmeinkkel és irányítói, vezérlő funkciója van az egész szervezet szintjén. Földi és mennyei, szellemi életünk kereszteződése, ez választóvonal.

Az ember belső terében idő nincs. Eme tér struktúrája maga VILÁG, melyben a fizikai tér szerepét az emberi Lélek és Isten Örökkévalósága tölti meg.


Gyertek, sok-sok gyakorlat lesz, és CSAK a pajzsmirigy információjával dolgozunk, ezért ennek kivetülése testi szintre erőteljes hatással van mindenkire.


"Összpontosítsuk figyelmünket két kezünk mutató- és hüvelykujjára, valamint nagylábujjainkra 22 óra 17 perc és 22 óra 27 perc között! A pajzsmirigy receptorai statikus, állandó forrást jelentenek éppen ezeken a szöveti helyeken: a kéz mutató- és hüvelykujjaiban, valamint a nagylábujjakban.
Pontosan ezek azok a receptoros szövetek, amelyek receptorai sugarakat bocsátanak ki a pajzsmirigy irányába. Képzelje maga elé a sugarakat, amelyek a pajzsmirigyétől indulnak, és egyidejűleg vezetnek mind a hat ujjához" G.Grabovoj: Egységes tudásrendszer


jelentkezni: itt
fizetés: a helyszínen
könyvek lesznek, vásárolhatóak