Tanfolyamok

Önfejlesztés érzéseink által2019-11-23 - 2019-11-24 10:00:00 - 14:30:00
Budapest, Harmónia Palota, Múzeum u 9.
Részvételi díj: 20 000 Ft

Az örökélet érzése már létezik, de vajon ÉRZED-E? Miért ez a kulcs a tökéletes egészséghez? Miért ez ad választ üzleti tevékenységünk irányításához? Egy örökéletű ember feljegyzései a jövőből.
Figyelem, Az örök élet érzései technikák a jövőből szivárogtak át hozzánk! Gyakorlatorientált tanfolyam-sok-sok közös koncentrációval.

regisztráció: 9.30-tól
Lesz 2 db 20 perces szünet, hozzatok némi élelmet.


Az emberhez legközelebb az érzései állnak- akkor induljunk el az átváltozás terén éppen érzéseink megismerése által.

Érzéseink nem csupán az észlelés eszközei, hanem az irányításé is.

Létezik még egy struktúra, az érzések struktúrája, ami ugyanolyan hatást tud kifejteni, mint a lélek, a szellem és a tudat.

Mikor érzéseink által adjuk át ismereteinket másoknak, az arra is tanít bennünket, hogyan fejlesszük önfelismerésünket és az örökkévalóság felismerését nem egyszerűen csak a szerveinkben, hanem szerveink örökkévalóságában is.
És ennek az érzésnek a segítségével irányíthatjuk szerveink, sőt, a külső események normáját is.

íZELÍTŐ A GYAKORLATOKBÓL:
- a szeretet és a szeretet érzésének sűrű szövésű szubsztanciája
- Érzéseink felfedezése irányítási céllal
- események (üzlet, vállalkozás, élettörténetek) irányítása a végtelen információs térrel

Kezdőknek is ajánljuk, sőt! aki részt kíván venni a dec.3-4-i tanfolyamon, az mindenképpen jöjjön el. Ez a 2 nap a dec.3-4-i téma előzménye.


? Az örömérzés matériává alakul át, egy materiális közeggé alakul át, ami gyakorlatilag körülveszi az embert és megtartja őt.
A szeretetünk nem csupán kiterjed a végtelenségig, hanem kapcsokat alkot a végtelenségbe kiterjedt Tudatunkkal is. Az ember létrehozott vagy megszőtt egy olyan matériát, amivel összekapcsolást nyert az egész végtelen struktúrával, a végtelenség valamennyi matériájával.
Csak aktivizálnunk kell ezt az érzést bennünk, hogy újból és újból átérezzük és erőt merítsünk belőle. Aktívan bekapcsoljuk a szeretet érzését, és hagyjuk, hogy működjön a matériánkban, működjön a fizikai testünkben.?

Jelentkezés: itt
fizetés: a helyszínen készpénzben