Tanfolyamok

Ki vagy Te? azaz út az önhelyreállítás felé2019-02-03 09:00:00 - 16:00:00
Budapest, Harmónia Palota, Múzeum u 9.
Részvételi díj: 10 000 Ft

Mi is lehetne jobb egy fényes vasárnapnál? Körvonalazom a vasárnapi,febr.3-ai tanfolyamot:


Hogyan lássunk tisztán a Tudattal? Mi a valódi tisztánlátás? Miért szükséges nekem ez az 1 nap? Mivel az emberiség Tudata nagyon eltávolodott a Lélektől, a Szellemtől, már mindent újra kell tanítani a Tudatnak. Azt se tudja, mi az a Lélek, mi az a Szellem. A Tudat statikus állapotba került. Ahogy elkezd egyre több mindenre visszaemlékezni, úgy indul meg, s válik dinamikussá. Az események felfokozódása ébreszti a Tudatokat. Mindenkit. Jó hír: képes vagy felzárkózni! Mindenki! Nagyon-nagyon rövid idő alatt.


Mert ez a tudás évmilliók során elrejtve volt. Sőt, az iskolai és az otthoni oktatásból, nevelésből szándékosan kimarad: Hogyan épül fel a valóság? Ki is vagy Te, valójában? Mi az Ember valós eredete? Az árnyékoldal mindet megtesz azért, hogy ezekkel a kérdésekkel NE foglalkozzunk. Mert amikor végre valós válaszokat várunk, akkor a sötétség elveszti uralmát felettünk. S mivel ezeken a kérdéseken nem gondolkoznak el az emberek, robotolnak, nos, látjuk az eredményt... pusztulás, szegénység, betegség, romlás, torzított gondolatok, szeretetlenség, halál. Az ember nem erre lett teremtve!

Aki ezt nem látja, az vagy még nem akar ezekkel foglalkozni, vagy a mindenki ilyen, ez van, így szoktuk gondolatokkal táplálja Tudatával az agyát. Nem az aggyal van a baj, hanem azzal, hogy a Tudat milyen képeket és információt helyez el az agyba. A valóság (azaz az egyének egészsége, a Föld ökoszisztémája) nagyon gyorsan tud megváltozni, ha végre elkezdenek helyesen gondolkozni az emberek. Az a valóság amit látsz, vagy azt látod, ami számodra a valóság?

Mi az a pont? Az öngyógyítás elérése tudással.
Az agy szerepe.

Hogyan hozzam mozgásba a Tudatomat? Miért kell másfajta észlelésbe térni?
Az EMBER projekt

Tisztánlátás, Tudattal, , Szellemmel, Lélekkel ? mi a valódi tisztán látás? Ne a sötét oldalt, a betegséget keresd a másikban, csak és kizárólag az isteni mivoltját!

Mert a tisztán-látás mindig a Tudattal kezdődik- meg akarjuk érteni amit látunk? És hogyan akarunk másként látni?
Mire tanítottak minket?
Még egyszer a Szellemről. A Lélek szerepe a Pontos látásban.

Összefoglalás életünkről, ciklusainkról.

Gyakorlatok,koncentrációk. Közös erőmező. A hallottak alapján a megértés következik, egy másik észlelési térbe kerültök és fényeteket észreveszik mások is. És innentől kezdve a világ megváltozik?

jelentkezés: itt, fizetés a helyszínen