Tanfolyamok

Grigorij Grabovoj alaptanfolyam2019-11-08 - 2019-11-09 09:30:00 - 15:30:00
Budapest, 1182 Marosvásárhely u.33.
Részvételi díj: 30 000 Ft

MEGTARTJUK! Megtelt. Levélben (kapcsolat@vegtelenforras.hu) érdeklődjetek a következő dátumról.

Az alapok: a Tudat struktúrálása - a szerző eredeti előadása alapján kibővített, 2 napos alaptanfolyam

Egyszerűen, hétköznapi módon elmagyarázzuk a valóság/ az ember és a világ/ működését,kölcsönhatását. Hogy mindenkinek eszébe jusson: egy probléma, egy betegség esetén a másképp való gondolkozás tud segíteni. A betegség már csak következmény az anyagban.

A tudatban kell létrehozni a helyreállított/normalizált eseményt(gyógyulást), amely az anyagban realizálódik.
A fizikus-matematikus, Dr.Grigorij Grabovoj tudása alapján tudományos kutatásainak és irányítói tisztánlátásának köszönhetően pontos tudást ad áll az egészség-helyreállítás és események irányítása terén. Lerakjuk az alapokat,hogy utána mindenki szabadon,önállóan, és a gyakorlati foglalkozásokon másokkal együtt is, már képes lesz irányítania belső folyamatait.
A tanfolyamon végig bekapcsolva lesz Grigorij Grabovoj PRK-1U tudatfejlesztő gépe, amely elősegíti a hallott információk befogadását és gyorsítja az egyén által elindított folyamatok realizációját.

Hanganyag, füzet, toll- a tanfolyami díj része.

A test fizikai állapota kétfajta valóságtól függ: a szellemi (ezt mi teremtjük meg a gondolatainkkal) és a fizikai valóságtól. Először létrehozzuk a gondolatokat, amelyek felépítik a testünket. Ezért a legfontosabb: a minket érő információkra való helyes reagálás. Te vajon mindig helyesen reagálsz? Hogyan tehet ezt meg leggyorsabban az eredmény érdekében? Szánj rá egy napot-megtanítjuk.

HOGYAN HOZD ELŐ MAGADBÓL?
Szerezd meg a tudást, vedd magadhoz az információt, értsd meg és ALKALMAZD. Ismerd meg a legújabb információkat! Mert a régi rendszerek meginogtak. Megmentés= önhelyreállítás, meggyógyulás.
KINEK SZÓL?
Aki megoldást keres élethelyzetéből, vagy éppen hiányérzetét szeretné csillapítani, annak TUDÁS szükségeltetik. Ne mástól várjuk a megmentést! Aki keres, talál, és feltárulnak határtalan lehetőségei. A test regenerálható, az események megváltoztathatóak a tudat irányításával.


TEMATIKA
A valóság felépítése
Az ember felépítése - azaz: ismerjük meg világunk működését, hogyan alakulnak ki eseményeink?
A Tudat fogalma - Mi a Lélek?
Az információ
A fény- optikai rendszerek, amelyeken alapszik minden
Egészség-helyreállítás számsorokkal? Miért működnek a számsorok?
Mi az a fizikai realitás?
Ezek mind megtanulhatóak az tanfolyamon. Elmélet és gyakorlat.
Garantáltan közelebb hozza az egész létezésünk megértését. Egy világlátásmód, egy helyes, teremtői szemlélet. A technológiák használatával az ember elindul az anyag megteremtésének útján.


KI A SZERZŐ?
Dr. Grigorij Grabovoj, a fizikai és matematikai tudományok doktora, akadémikus, az információ teremtő területének felfedezője, aki bemutatja és tudományos alapokon tárja elénk a világ működését, az ember gondolati erejének hatalmát. A jövő előrejelzéséről, irányításáról szóló munkák szerzője, A megmentésről és a harmonikus fejlődésről szóló Tanítás alkotója. A szerző abszolút tisztánlátó, az évezred fenoménja. Különleges extraszensz érzékelésével, a valóságnak ún. irracionális leírását tárja fel. Gyakorlati munkássága, a tanúbizonyságok ezek hitelességét igazolják. Szervek növeszthetőek ki, az emberek regenerálhatóak és az események irányíthatóak.
Tudományt alkotott, mégpedig a tudat strukturálását, a megismerés elviekben új irányvonalát, mely igazolja, hogy a fejlődés útja - a világteremtő törvényekhez való állandó igazodás.
Elsőként tárta fel, s erősítette meg a gyakorlatban is azokat az alapvető törvényeket, melyek lehetővé teszik a teremtő irányítást, a pusztulástól a megmentés irányába. Elsőként írta le tudományosan azokat az összefüggéseket, melyek a gyakorlatban igazolják, hogy az érzékelés módosításával a valóság minden rendszerében átalakítható az információ. Ez nem egyszerűen egy tanítás, ez a jövő emberének a tudása!

Jelentkezés: 10000 Ft előleggel ide utalva:

Kedvezményezett: Demján-Antal Judit e.v.
Unicredit Bank
HUF 10918001-00000019-66820013