Tanfolyamok

Grigorij Grabovoj alaptanfolyam2019-05-04 10:00:00 - 17:00:00
Miskolc, Simran Jógasziget, Vörösmarty u.142.
Részvételi díj: 20 000 Ft

A test fizikai állapota kétfajta valóságtól függ: a szellemi (ezt mi teremtjük meg a gondolatainkkal) és a fizikai valóságtól. Először létrehozzuk a gondolatokat, amelyek felépítik a testünket. Ezért a legfontosabb: a minket érő információkra való helyes reagálás. Te vajon mindig helyesen reagálsz? Hogyan tehet ezt meg leggyorsabban az eredmény érdekében? Szánj rá egy napot-megtanítjuk.

HOGYAN HOZD ELŐ MAGADBÓL?
Szerezd meg a tudást, vedd magadhoz az információt, értsd meg és ALKALMAZD. Ismerd meg a legújabb információkat! Mert a régi rendszerek meginogtak. Megmentés= önhelyreállítás, meggyógyulás.
??A betegségből való kigyógyulás fogalma, képesnek lenni gyakorlatilag a lehetséges ?NEM NORMA szintjét? megkerülni. Amit ha tudtok, hogy hol van, akkor egyszerűen legalább gondolatilag, nem okvetlenül fizikailag, de elkerültök, nem mentek oda bele. Ha oda gondolatilag nem mentek bele, akkor ez a negatív struktúra nem jön létre számotokra.?
G.Grabovoj Tanítása


KINEK SZÓL?
Aki megoldást keres élethelyzetéből, vagy éppen hiányérzetét szeretné csillapítani, annak TUDÁS szükségeltetik. Ne mástól várjuk a megmentést! Aki keres, talál, és feltárulnak határtalan lehetőségei. A test regenerálható, az események megváltoztathatóak a tudat irányításával.

TEMATIKA
A valóság felépítése
Az ember felépítése - azaz: ismerjük meg világunk működését, hogyan alakulnak ki eseményeink?
A Tudat fogalma - Mi a Lélek?
Az információ
A fény- optikai rendszerek, amelyeken alapszik minden
Egészség-helyreállítás számsorokkal? Miért működnek a számsorok?
Mi az a fizikai realitás?
Ezek mind megtanulhatóak az tanfolyamon. Elmélet és gyakorlat.
Garantáltan közelebb hozza az egész létezésünk megértését. Egy világlátásmód, egy helyes, teremtői szemlélet. A technológiák használatával az ember elindul az anyag megteremtésének útján.
KI A SZERZŐ?
Dr. Grigorij Grabovoj, a fizikai és matematikai tudományok doktora, akadémikus, az információ teremtő területének felfedezője, aki bemutatja és tudományos alapokon tárja elénk a világ működését, az ember gondolati erejének hatalmát. A jövő előrejelzéséről, irányításáról szóló munkák szerzője, A megmentésről és a harmonikus fejlődésről szóló Tanítás alkotója. A szerző abszolút tisztánlátó, az évezred fenoménja. Különleges extraszensz érzékelésével, a valóságnak ún. irracionális leírását tárja fel. Gyakorlati munkássága, a tanúbizonyságok ezek hitelességét igazolják. Szervek növeszthetőek ki, az emberek regenerálhatóak és az események irányíthatóak.
Tudományt alkotott, mégpedig a tudat strukturálását, a megismerés elviekben új irányvonalát, mely igazolja, hogy a fejlődés útja - a világteremtő törvényekhez való állandó igazodás.

Elsőként tárta fel, s erősítette meg a gyakorlatban is azokat az alapvető törvényeket, melyek lehetővé teszik a teremtő irányítást, a pusztulástól a megmentés irányába. Elsőként írta le tudományosan azokat az összefüggéseket, melyek a gyakorlatban igazolják, hogy az érzékelés módosításával a valóság minden rendszerében átalakítható az információ. Ez nem egyszerűen egy tanítás, ez a jövő emberének a tudása!

Jelentkezés: itt-
fizetés a helyszínen.
Megtartjuk.

Javasoljuk Debrecenieknek vagy vidékieknek is ezt a képzést, mivel a vasútállomáshoz 10 perc sétára van a helyszín.