Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Tanfolyamok

Grabovoj tanfolyam-minden cselekvés alapelve

2022-05-21 - 2022-05-21 10:00:00 - 16:30:00
Budapest, Harmónia Palota, Múzeum u.9.
Részvételi díj: 30 000 Ft

ÚJ! Orosz előadóval! Közvetlenül Grigorij Grabovoj tanítványával, Marina Morozkinával

Gyakorlatorientált tanfolyam.
tematika:
Irányítói módszerek, melyekkel egyetemes alapelvek mentén haladunk az evolúciós fejlődésben.
Az ember akkor örök, amikor az egész valóság örök. Az ember amint beengedi saját evolúciós fejlődését gondolataiba, az egyetemes fejlődés impulzusát a külső valóságba is el kell elküldenie.

Ily módon az ember nem csak, mint biorganikus rendszerként észleli magát, aki szellemi és belső fejlődési erőforrásokkal rendelkezik, hanem elkezdi magára úgy nézni, mint az egyetemes fejlődés stimulálójára.
Amint az ember elindul saját szervezetét megérteni, úgy érezheti azt is, hogy bármely szerv, vagy általában egy másik ember vagy más élőszervezet szövetállománya ? ezek igenis harmonikus szerveződések, egyszerűen szuper harmonikusak. Ezért ahhoz, hogy egyszer s mindenkorra abszolút egészségesek legyünk, rá kell hangolódni és érezni kell a testünk harmonikus hangzását, és gondolatainkat szinkronizálni kell eme hangzással.

Az egészséges és örömteli élethez minden szükséges tudás bennünk van. Az emberen belül. Ugyanúgy Isten, mint az egész világ megszervezője, rendelkezik önmagán belül azzal a ponttal, térrel, ahol minden információ megvan és az egész világ meg van szervezve.

Jelen előadásban Grigorij Grabovoj olyan technikákat ad meg, amelyekkel Isten cselekvését ismételgethetjük, és ezzel gyorsíthatjuk az egész világ evolúciós fejlődését.
Az irányítói koncentrációk egyéni feladatok megoldására is használhatóak.
A gyakorlatok alatt az észlelésünkben olyan irányítói infomációs szerkezeteket hozunk létre, amelyekkel beengedjük Tudatunk evolúciós fejlődését, mely a szervezetünk anyagának elpusztíthatatlanságára és örökkévalóságára irányul, megőrizve fizikai testünknek azt a formáját, amiben van.

Isten feladata az volt, hogy az embernek egy univerzális szervezetet teremtsen, mely Istenhez hasonló. Ezzel kapcsolatosan az embernek bármilyen helyzetet át kell hidalnia. Ebben az összefüggésben a betegségre evolúciós síkon úgy tekinthetünk, amelyet evolúciósan le kell győznünk, hogy az soha többé ne térhessen vissza senki számára.