Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Tanfolyamok

Grabovoj tanfolyam-a tudat evolúciója a szervezet lokális anyagán keresztül

2022-05-22 - 2022-05-22 10:00:00 - 16:30:00
Budapest, Harmónia Palota, Múzeum u.9.
Részvételi díj: 30 000 Ft


ÚJ! Orosz előadóval! Közvetlenül Grigorij Grabovoj tanítványával, Marina Morozkinával.
magyarra fordítjuk

Gyakorlatorientált tanfolyam .
kezdőknek is!

személyes tanfolyam- gyertek- Marina is közvetlen forrás Grabovojhoz

Olyan gyakorlatokat tanulmányozunk, amelyek segítenek helyreállítani a fizikai test anyagát, vagy pedig erősítik az anyag örökkévalóságának állapotát az emberi tudat evolúciós fejlődésén keresztül.
A figyelem koncentrációján keresztül bizonyos geometriai formákat képzelünk el az anyag területén, melyek a helyreállításhoz szükségesek. Így az ember beengedi azon tudati területek evolúciós fejlődését, amelyek a konkrét anyaggal kapcsolatosak. A Tudat evolúciós fejlődése természetesen a teljes szövetállomány regenerációját jelenti.
Ebben a folyamatban a fizikai test optimális méretének nem kell változnia,
Miért épp a Tudatot kell fejleszteni?

Ha valamilyen cselekvést akarunk a gének optikai kisugárzása terén, meg kell nézni és modellezni kell ezt az irányítást úgy, hogy ez közvetlenül a Tudat frakciójából jöjjön ki.

Egy bizonyos szintű tudást meghatározott fényingadozások formájában rá lehet vezetni a normalizálandó szervre. S eme szerv nemcsak azért kezd el javulni, mert benne helyreállítási folyamatok zajlanak, hanem azért is, mert a szerv elkezd egyidejűleg résztvenni a jelenlegi tudat evolúciós folyamatban, és sokkal aktívabban akarja átadni az információt a világ összes struktúrájának és szervezetének.
Az irányítással egyidejűleg a külső közeg normalizálása is zajlik.
Az örök élet biztosítása- ez nemcsak egészség, hanem az irányítás reményteljessége és minősége szempontjából egy meghatározott tartalékoló szint, amely a fizikai anyag minden következő fejlődési elemébe az örökkévalóság szintjének egy jóval stabilabb szintjét helyezi el.

Az ember személye úgy van felépítve, hogy minél tovább él az ember, annál stabilabbnak kell lennie a fizikai testének. Minél idősebb az ember, annál kicsattanóbb egészséggel kell rendelkeznie. Az élet folyamatában állandóan erősítenünk kell a fizikai test képességeit a magas sebességű önhelyreállításhoz.
S éppen eme készségek fejlődnek ki az embernél a tudatának evolúciós fejlődése eredményeképpen, használva Grigorij Grabovoj módszereit.