Tanfolyamok

Grabovoj alap és haladó tanfolyam2018-11-10 - 2018-11-11 10:00:00 - 17:30:00
Kalocsa, Művelődési Ház
Részvételi díj: 30 000 Ft

1.nap szombat: Grabovoj alaptanfolyam
2.nap vasárnap: Grabovoj haladó tanfolyam


a 2 tanfolyam regisztrációjához az előleg: 10000 Ft utalásával ide:
Örökkévalóság Kft.
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank HUF 12011856-01441922-00100004

Az alaptanfolyamot csak egy minimális létszám mellett tartjuk meg. Kérünk benneteket, jelentkezzetek be itt, vagy a BioBoltban.
Érdeklődni, bejelentkezni és előleget befizetni Kalocsán a Makk-egészség bioboltban (sétáló utca), valamint a 70-625-7171 számon


A haladó tanfolyam mindenképpen megtartásra kerül.

HOGYAN HOZD ELŐ MAGADBÓL?
Szerezd meg a tudást, vedd magadhoz az információt, értsd meg és ALKALMAZD. Ismerd meg a legújabb információkat! Mert a régi rendszerek meginogtak. Megmentés= önhelyreállítás, meggyógyulás.
KI A SZERZŐ?
Dr. Grigorij Grabovoj, a fizikai és matematikai tudományok doktora, akadémikus, az információ teremtő területének felfedezője, aki bemutatja és tudományos alapokon tárja elénk a világ működését, az ember gondolati erejének hatalmát. A jövő előrejelzéséről, irányításáról szóló munkák szerzője, ?A megmentésről és a harmonikus fejlődésről? szóló Tanítás alkotója. A szerző abszolút tisztánlátó, az évezred fenoménja. Különleges extraszensz érzékelésével, a valóságnak ún. irracionális leírását tárja fel. Gyakorlati munkássága, a tanúbizonyságok ezek hitelességét igazolják. Szervek növeszthetőek ki, az emberek regenerálhatóak és az események irányíthatóak.
Tudományt alkotott, mégpedig a tudat strukturálását, a megismerés elviekben új irányvonalát, mely igazolja, hogy a fejlődés útja ? a világteremtő törvényekhez való állandó igazodás.
Elsőként tárta fel, s erősítette meg a gyakorlatban is azokat az alapvető törvényeket, melyek lehetővé teszik a teremtő irányítást, a pusztulástól a megmentés irányába. Elsőként írta le tudományosan azokat az összefüggéseket, melyek a gyakorlatban igazolják, hogy az érzékelés módosításával a valóság minden rendszerében átalakítható az információ. Ez nem egyszerűen egy tanítás, ez a jövő emberének a tudása!

KINEK SZÓL?
Aki az igazságot, a Teremtő valós tudását keresi, megoldást keres élethelyzetéből, vagy éppen hiányérzetét szeretné csillapítani. Ne mástól várjuk a megmentést! Aki keres, talál, és feltárulnak határtalan lehetőségei.. A test regenerálható, az események megváltoztathatóak a tudat irányításával.


TEMATIKA
A test fizikai állapota kétfajta valóságtól függ: a szellemi (ezt mi teremtjük meg a gondolatainkkal) és a fizikai valóságtól. Először létrehozzuk a gondolatokat, amelyek felépítik a testünket. Ezért a legfontosabb: a minket érő információkra való helyes reagálás. Egészség-helyreállítás számsorokkal? Miért működnek a számsorok? Regenerálható a szervezet? Hogyan irányítsuk a fizikai realitást? Ezek mind megtanulhatóak az tanfolyamon. Elmélet és gyakorlat.Garantáltan közelebb hozza az egész létezésünk megértését. Egy világlátásmód, egy helyes, teremtői szemlélet. A technológiák használatával az ember elindul az anyag megteremtésének útján.

Most itt a lehetőség, hogy Kalocsán is részt vegyünk az egészség-helyreállítását, a test regenerálását és események irányítását lehetővé tevő gyakorlatok elsajátításában alap és haladó szinten is.
11.10. szombat 10 órától 17.30-ig: Alaptanfolyam (20.000,- Ft)
11.11. vasárnap 10 órától 17.30-ig: Haladó tanfolyam (20.000,- Ft)
Amennyiben mindkét napon részt vesz, a tanfolyam teljes díja: 30.000,- Ft ? előleg: 10 000 Ft