Tanfolyamok

Fogregeneráció2019-10-18 - 2019-10-19 16:00:00 - 13:00:00
Budapest, Vendel Konferenciaterem,Vendel u.11.
Részvételi díj: 30 000 Ft

Október 18. 16.00-20.00 és okt.19. 9-13.00-ig

Foghelyreállítás - a teljesség igényével, 2 alkalmat kínálva a gyakorláshoz. A FOGNÖVESZTÉS = valóság. A tudat BÁRMIT képes kivetíteni a külső valóságba.

Hogyan növesszünk fogat?
Hogyan gyógyítsuk be?
Hogy kezeljük ínyünket?
Bioinformációs technológiák, szellemi impulzusok, Lélekből isten által vezérelve, figyelve.
Csoda nincs, csak még nem tudunk eleget??


Óriási a nyomás a kollektív tudat részéről: indítsuk el fogaink bioinformációs úton történő helyreállítását. Tegyünk helyre mindent a szánkban. A tanfolyam egyedülálló módon elindítja az aktivizáció folyamatatát. Készüljetek már most Lélekben, bensőtökben, hogy okt.18-án megindul a fogaitok helyreállítása.

Az órán kifejezetten azok vesznek részt, akik valamilyen eltérést tapasztalnak fogaiknál, így minden gondolatuk már jó ideje a rágás- az információ megrágása- körül forog. Természetesen a fog esztétikai szerepe is kiemelkedő, nem beszélve a hangképzésről.

Kezeljük ezt a helyzetet a Teremtő szintjén, máris vegyük kezünkbe eme örök, kemény testi részünket.

"A Tudat felerősíti a koncentrációt abban a térben, amelyben dolgozunk. Amikor a Tudatunkkal az említett hologramba, és minden egyes sejtbe szeretnénk eljutni, látjuk, mi jelenik meg a térben. Ha például egy pont, egy szféra hologramját figyeljük, mintha szellemi sejteket látnánk, középpontjukban átlátszó, fénypontot találunk, ezek a pontok - magok, a jövőbeni sejtek kép-rendszerei. A sejtek mozogni kezdenek."Roman Girejlo
"AZ EMBER TUDATA ÉS A SZERVEI TESZIK LEHETŐVÉ A FELTÁMASZTÁST, A KÖLCSÖNÖS KAPCSOLATUK HELYES ÉRTELMEZÉSE ESETÉN.
"G.Grabovoj


"Az új technológia elsajátítása mindenkitől fizikai, mentális és szellemi erőfeszítést igényel. A gondolat szót szül, a szónak pedig a gondolati impulzus felel meg, vagyis a cselekedet. Gondolatainkkal irányítjuk a fény teremtő cselekvését."
Alapos és részletes munkát végzünk. Világszemlélet, eseményrendszereink, eddigi tetteink megtisztítása, majd lokálisan a fog/fogakra való munkát kezdjük el. Csak azok jöjjenek, akik FOGGAL kapcsolatosan akarnak helyreállítást végezni. Kifejezetten ez az erőmező lesz aktív, a figyelmünk középpontjában.


Mert a fogak növesztéséhez nagyon jó, ha sokan gyűlünk össze. S ráadásul másnap is! " Az emberek ugyanarra a dologra gondolnak, az agyi impulzusaik egybeolvadjanak. Az impulzusunk erőt képez, erőteret hoz létre. Éppen ezért, ahol sok impulzus egyesül, egy nagyobb erőteret tudnak létrehozni az emberek. Ha mindannyian a fog regenerálására gondolunk, akkor milyen kép, vagy ábra jelenik meg mindannyiunk fejében? Az ínyén keresztül előretörő fog képe. Egy dinamikus képet látunk . Ha mindannyian képesek vagyunk ezt vizualizálni, és erre gondolni egyszerre, akkor az erő megsokszorozódik, és ezt a csoportos erőt tudjuk felhasználni mindannyian céljainkhoz. Ha pedig valaki itt ül, és kételkedik abban, ami történik, akkor mit csinál azzal a képpel, amit látunk? Ahelyett, hogy fókuszálna erre a képre, elhomályosítja és életlenné teszi. Van, aki erősíti, van, aki fókuszál és élesíti a képet, van, aki pedig az ellenkezőjét teszi. S ugyanez történik a kollektív tudatban. vajon hogyan vélekednek az emberek a fogak növesztéséről? Megfordul-e egyáltalán a fejükben? Ám mégis lehetséges a kollektív erőtér legyőzése. Mert eredmények vannak már. S ha neki sikerült, neked is fog. Természetesen nem adják munka nélkül az új fogat. De képes vagy képet, fénylő képet létrehozni nap mint nap. Ez egy komoly munka- de elérhető. Kiindulópont: akarod-e ? És kész vagy-e tenni érte?


Tankönyv: Arkagyij Petrov: Fogregeneráció
Roman Girejlo: Isten örök ideje


Javaslom megnézni a következőket:

https://www.youtube.com/watch?v=m78I0rwUnKU
https://www.youtube.com/watch?v=mEQcE_kttf0&t=678s kapcsoljátok be a feliratot
35.27-től https://www.youtube.com/watch?v=I-LYEN_o1mo

"Gyakorlatilag, ezt a már létező képességünket alkalmazzuk. Nem a regenerálást sajátítjuk el, hanem megtanulunk bánni e képességünkkel, hiszen a tudás már a rendelkezésünkre áll."Roman Girejlo
JELENTKEZÉS: ITT
Fizetés: a helyszínen