Tanfolyamok

FÉNYIMPULZUS 252019-10-21 - 2019-10-23 20:00:00 - 20:40:00
online
Részvételi díj: 5000 Ft

Itt regisztrálj a Fényimpulzus 25-re

Bekapcsolódhat bárki menet közben is-visszanézhető az 1. és a 2. videó. 3. és 4. rész: okt.21. és okt.23.


A VALÓSÁG METAFIZIKÁJA - azaz a Hyperborea Terv -  út az 5.dimenzió felé

A Hyperborea Terv  pontosan az a szellemi impulzus, melynek segítségével a Föld kölcsönhatásba került a Kozmosz szellemi erőivel. Ezen keresztül kellett kialakulni bennünk, Isten gyermekeiben az egyetemes makrokozmikus tudat. 

Arkagyij Petrov legújabb ismeretanyaga, amely felforgat minden eddigi tudást, s végre tiszta vizet önt a pohárba: honnan jöttünk és hová, hogyan haladhatunk?

20.00-20.40  Elmélet és gyakorlatok  - a tudásanyag egyelőre oroszul érhető el, ezért invitálunk minden érdeklődőt, hogy ismerkedjen meg eme bombasikerű könyvvel, amelyet felfogva és megértve a tudat hatalmas tágulása következik be. Látva hatalmas lehetőségeinket, mindenki lökést kap ahhoz, hogy jövőjét valóban istenemberi állapotban élje meg. 

Figyelem-ma elkezdjük: az emberiség SZELLEMI eredetének tárgyalását. Főnixmadárként éledt újjá hamvaiból az eredeti ősterv, Hyperborea. Feléledése SZÜKSÉGSZERŰ volt. Azaz: elkerülhetetlen, törvényszerű. Az anyagi és a szellemi világ külön-külön létezése nem egyéb, mint illúzió, ködfátyol, rendszerszintű téves érzékelés, tévképzet. Elérkezett az idő: hogy meglássuk a láthatatlant, meg kell értenünk azt, amiről sosem beszéltek nekünk: a Föld szellemi történetéről, az EMBER VALÓS EREDETÉRŐL. S mindezeket megértve, felfogva, nyitva az út mindenki előtt, hogy feltárja a benne lévő felsőbb erők erejét. Hyperborea= én vagyok a felső, hiper erő. Nézz ki a mókuskerekedből, láss túl a színjátékon: GONDOLKOZZ, szívedre hallgass! Honnan jöttem, ki vagyok, hová tartok? Online- elkezdjük. Amikor végre feltárjuk mindenki előtt a benne lévő erőt. Mert a Föld lassan kikerül a sötét erők fennhatósága alól. s ha tisztán látsz: a belső fényedet, harmóniádat, igaz tudásodat kisugározva belül változol: meggyógyulsz és helyesen gondolkozva élsz, felismered,hogy része vagy az egésznek, s képes vagy változtatni a külső események menetén. Sajátodon és a planetáris eseményeken is. Ennyi. Ezért nagyon-nagyon fontos ez a tudás!

Az otthoni közvetítésre való csatlakozás a következőt igényli:
1. Regisztrálj itt: Itt regisztrálj a Fényimpulzus 25-re

2. Fizess be, vagy utalj át 5000 Ft-t megadva a számlázási nevedet és címedet.
Mindenképp JELEZD A NEVED, hogy a banki azonosítást el tudjuk végezni. Ha készpénzként fizettél be, kérünk, hogy írj e-mailt a beazonosításhoz: info@vegtelenforras.hu
Kedvezményezett: Demján-Antal Judit e.v.
Unicredit Bank
HUF 10918001-00000019-66820013 (5000 forint), közlemény: fényimpulzus
EUR HU58-1091 8001 0000 0019 6682 0037, SWIFT (BIC) kód: BACXHUHB (EUR-s fizetés: 17 EUR - költségviselést a megbízó fizeti)
Bank címe: UniCredit Bank Hungary Zrt., 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.

3. jogot adunk a csatlakozáshoz, és
4. a közvetítés időpontjában bejelentkezel ezen az oldalon és kapcsolódsz a közvetítéshez.
5. Félévig visszanézhető az előadás tetszőleges alkalommal.