Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Tanfolyamok

Életfa alaptanfolyam

2020-05-24 - 2020-05-24 09:30:00 - 15:30:00
Bp, online
Részvételi díj: 93 000 Ft

Itt regisztrálj a 3 napos alaptanfolyamra

ONLINE lesz megtartva- MEGTARTJUK! még ma is becsatlakozhatsz


Az oktatás Interaktívan zajlik, azaz chatben írtok, és a kérdésekre válaszolok. Mindenki részt tud venni benne, mert látjátok egymás kérdéseit, halljátok a válaszokat. Bármilyen egyedi problémát meg tudunk vitatni.

3 fő részből áll egy napi oktatás, 1 db 20 perces, és 1 db 1 órás ebédszünettel.

A szerzőről:
Dr. Petrov az orosz bioinformációs technológia egyik legfontosabb képviselője Arkagyij Petrov- 50 évesen regenerálta a veséit, amit műtéti úton el akartak távolítani. Az orvosok nem tudták megmagyarázni a gyógyulást. Elbocsátották a kórházból. Ekkor kezdte meg kutatásait és felfedezéseit a sejt- és a szervregeneráció terén. Saját magán helyreállította, visszanövesztette az évekkel korábban eltávolított epehólyagját. Ultrahangos leletei bizonyítják a testében ismét megjelent epehólyagot. Látását teljesen helyrehozta szintén. A szervek kinövesztése igazi kuriózum, amely sok ezoterikus tanban nem lelhető fel.

A tudattal való kommunikáció az alapja a tanulási folyamatnak. A képzés célja, hogy minden résztvevő teljes mértékben dolgozzon, és önállóan elérve az eredményeket segítsen önmagán és embertársain.Elegendő a technológiákat alkalmazni és másképp gondolkodni, s az ember meggyógyul. De valójában a kapcsolat visszafelé is értelmezhető: VILÁGMEGÉRTÉS ÉS MEGGYÓGYULÁS. Arkagyij Petrov

Az ember az, amivé saját gondolata teszi. Irányítói gondolatokat kell létrehozni, ezeket képeken keresztül gyakoroljuk.

Tematika: agy - képek- információ Miért hatunk testünkre a gondolkozásunkkal? Valójában mi történik?

A legegyszerűbb energiainformációs gyakorlatok az immunrendszer erősítésért, a sejtek, a szervek regenerációjáért, a mindennapi aktivitás fokozásáért, a fiatalításért. Építsük ki a DNS-ben azokat a mintákat, amik a gyógyulás felé visznek.
Mi irányítja a fényt?
Munka a fény képernyőkkel.
Hogyan kapcsolódik az ÉLETFA értelmezés az Emberhez? Milyen gyakorlatok segítik a továbbfejlődést?
A valóságirányítás szférái. Munka színes információs szférákkal. Sok irányítás, és konkrét tanácsok a további otthoni gyakorlásokhoz.


Miért 3 nap? Ahhoz, hogy valójában ki tudjunk szakadni a mindennapi mókuskerékből, szükséges alámerülni ebben a valós és nagyon pontos világmegértésben. Arkagyij Petrov utasítására 3 nap mindenképpen szükséges, egyben végigülve, figyelve, alázattal és szeretettel benne lenni Isten végtelen tudásában. Sejtszinten szívjuk be ezt a tudást (ti mondtátok). Aki eredményre törekszik, annak időt kell erre szentelnie. Aki igazán felfogja, hogy mit ad ez a tudás, mily szabadságot hoz, az személyesen eljön. 3 nap, részletesen kifejtett magyarázatokkal, tanfolyami jegyzettel, hanganyaggal. Segédanyagok: Életfa könyv és gyakorlókönyv

Az Arkagyij Petrov által kidolgozott ÉLETFA alapozó tanfolyamon a bioinformációs technikákat bárki elsajátíthatja.

Az ÉLETFA: ez az ember lelkének a szimbóluma, mely mintán keresztül harmóniát és teremtést lehet a világba hozni. A tanfolyam kereteiben lehetőség nyílik az emberi jobb és bal agyféltekék aktivizálni, felébreszteni az alvó idegsejteket és kiépíteni az etalon (eredeti) kapcsolatokat közöttük.

A gyakorlatokat tágítják az ember tudatát, amely lehetővé teszi felismerni az ember körül és a világban lévő energoinformációs struktúrákat. Ennek köszönhetően az ember képessé válik irányítani az energo-információs konstrukciókat és korrigálni egészségét és életeseményeit. A tanfolyam gyakorlatainak a rendszere helyreállítja a Lélek, a Szellem és a Tudat és a Fizikai Test közti norma (alapállapot) kapcsolatokat, és helyreállítja, felszínre hozza a Lélek tudását a Tudatba. Ennek köszönhetően a Lélek tudása a Szellem közvetítésével a Tudat irányításával korrigálja a fizikai terét az ember valóságában. Az alaptanfolyam az ember hozzáférést kap a szervek regenerációjához és életeseményeinek korrekciójához harmonikus, teremtői módon.


'Ez a módszer bebizonyította annak a technológiának a hatékonyságát, amely az agykéreg bizonyos részeit aktiválja, valamint az agy jobb és bal féltekéjének további idegsejtjeit vonja be aktív tevékenységbe. Az ÉLETFA módszert gyakorló személyek többségénél megnyílt a tisztánlátásuk, lehetővé vált az aktív szellemi fejlődés lehetősége, kifejlődtek és megerősödtek a megfiatalodásnak és a súlyos krónikus megbetegedésekből való gyógyításának tendenciái. 'Meghatározott gyakorlatok segítségével minden ember megújíthatja saját energiainformációs struktúráját a működési szintig. Hozzájutva a szükséges tápláláshoz, a szervezet sejtjei regenerálódnak.

A sérült szervek működése helyreáll, majd ezt követően az egész szervezeté. Eltűnik a krónikus fáradtság szindrómája, az öregedési folyamatok lelassulnak, sőt megfordulnak, mégpedig úgy, hogy ellenkező irányba kezdenek haladni. A gyógyíthatatlan betegségek elmúlnak. A speciális gyakorlatok a biokémiai folyamatokért felelős agyközpontokat aktiválják, helyreállítják a felborult életfunkciókat.'

oktató: Demján-Antal Judit
jelentkezés: itt- letölthető a Díjbekérő
fizetés: átutalással

Kedvezményezett: Demján-Antal Judit e.v.
Unicredit Bank
HUF 10918001-00000019-66820013 (93000 forint), közlemény: fényimpulzus
EUR HU58-1091 8001 0000 0019 6682 0037, SWIFT (BIC) kód: BACXHUHB (EUR-s fizetés: 280 EUR - költségviselést a megbízó fizeti)
Bank címe: UniCredit Bank Hungary Zrt., 1054 Budapest, Szabadság tér 5-6.


regisztrációs link: Itt regisztrálj a 3 napos alaptanfolyamra