Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Tanfolyamok

Életfa Alaptanfolyam

2021-10-01 - 2021-10-03 09:30:00 - 15:30:00
Budapest,Hunguest Hotel Milleneum, Üllői út 94
Részvételi díj: 60 000 Ft

Életfa alaptanfolyam,agyi kapacitásnövekedés ÚJ VIDEÓ_ nézzétek meg, akik jöttök a tanfolyamra.

Dr. Petrov az orosz bioinformációs technológia egyik legfontosabb képviselője Arkagyij Petrov- 50 évesen regenerálta a veséit, amit műtéti úton el akartak távolítani. Az orvosok nem tudták megmagyarázni a gyógyulást. Elbocsátották a kórházból. Ekkor kezdte meg kutatásait és felfedezéseit a sejt- és a szervregeneráció terén. Saját magán helyreállította, visszanövesztette az évekkel korábban eltávolított epehólyagját. Ultrahangos leletei bizonyítják a testében ismét megjelent epehólyagot. Látását teljesen helyrehozta szintén. A szervek kinövesztése igazi kuriózum, amely sok ezoterikus tanban nem lelhető fel.

A tudattal való kommunikáció az alapja a tanulási folyamatnak. A képzés célja, hogy minden résztvevő teljes mértékben dolgozzon, és önállóan elérve az eredményeket segítsen önmagán és embertársain.Elegendő a technológiákat alkalmazni és másképp gondolkodni, s az ember meggyógyul. De valójában a kapcsolat visszafelé is értelmezhető: VILÁGMEGÉRTÉS ÉS MEGGYÓGYULÁS. Arkagyij Petrov
Az ember az, amivé saját gondolata teszi. Irányítói gondolatokat kell létrehozni, ezeket képeken keresztül gyakoroljuk.
Tematika: agy - képek- információ Miért hatunk testünkre a gondolkozásunkkal? Valójában mi történik?
A legegyszerűbb energiainformációs gyakorlatok az immunrendszer erősítésért, a sejtek, a szervek regenerációjáért, a mindennapi aktivitás fokozásáért, a fiatalításért. Építsük ki a DNS-ben azokat a mintákat, amik a gyógyulás felé visznek.

Az ÉLETFA: ez az ember lelkének a szimbóluma, mely mintán keresztül harmóniát és teremtést lehet a világba hozni. A tanfolyam kereteiben lehetőség nyílik az emberi jobb és bal agyféltekék aktivizálni, felébreszteni az alvó idegsejteket és kiépíteni az etalon (eredeti) kapcsolatokat közöttük.

A gyakorlatokat tágítják az ember tudatát, amely lehetővé teszi felismerni az ember körül és a világban lévő energoinformációs struktúrákat. Ennek köszönhetően az ember képessé válik irányítani az energo-információs konstrukciókat és korrigálni egészségét és életeseményeit. A tanfolyam gyakorlatainak a rendszere helyreállítja a Lélek, a Szellem és a Tudat és a Fizikai Test közti norma (alapállapot) kapcsolatokat, és helyreállítja, felszínre hozza a Lélek tudását a Tudatba. Ennek köszönhetően a Lélek tudása a Szellem közvetítésével a Tudat irányításával korrigálja a fizikai terét az ember valóságában. Az alaptanfolyam az ember hozzáférést kap a szervek regenerációjához és életeseményeinek korrekciójához harmonikus, teremtői módon.
"Ez a módszer bebizonyította annak a technológiának a hatékonyságát, amely az agykéreg bizonyos részeit aktiválja, valamint az agy jobb és bal féltekéjének további idegsejtjeit vonja be aktív tevékenységbe. Az ÉLETFA módszert gyakorló személyek többségénél megnyílt a tisztánlátásuk, lehetővé vált az aktív szellemi fejlődés lehetősége, kifejlődtek és megerősödtek a megfiatalodásnak és a súlyos krónikus megbetegedésekből való gyógyításának tendenciái. 'Meghatározott gyakorlatok segítségével minden ember megújíthatja saját energiainformációs struktúráját a működési szintig. Hozzájutva a szükséges tápláláshoz, a szervezet sejtjei regenerálódnak.

A sérült szervek működése helyreáll, majd ezt követően az egész szervezeté. Eltűnik a krónikus fáradtság szindrómája, az öregedési folyamatok lelassulnak, sőt megfordulnak, mégpedig úgy, hogy ellenkező irányba kezdenek haladni. A gyógyíthatatlan betegségek elmúlnak. A speciális gyakorlatok a biokémiai folyamatokért felelős agyközpontokat aktiválják, helyreállítják a felborult életfunkciókat." A.Petrov: Életfa gyakorló könyv

Különleges előképzettséget nem igényel a tanfolyam, ám a megértést segíti 3 regény elolvasása. Persze a tanfolyam után is ráér elolvasni, de aki teheti, vágjon még bele. Képet kaptok Dr.Petrov, Igor Arepjev és Dr.Grabovoi személyéről, eredményeiről.

A gyakorlatokat vezeti és tanít:

Demján-Antal Judit, dr.Arkagyij Petrov hivatalos oktatója, könyveinek magyarországi kiadója, aki 2013 óta áll kapcsolatban a szerzővel.


Figyelem: egy családból érkezőnek a 2.családtag 50 %-os kedvezményt kap
Ismétlőknek: 50 % kedvezmény az eredeti árból
Közlemény: Életfa alap

előleg: 20 000 Ft, ide utalva: Örökkévalóság Kft.
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank HUF 12011856-01441922-00100004

folytatása lesz:hamarosan kiírom- Haladó Életfa, azaz
Szefirota I : okt.8-9.
II. okt.16-17.
III. okt. 21-22.

Figyelem- minden szint 60000 Ft- ám kedvezmények vannak. Alap+I= 20% kedvezmény
alap+I+II= 20% kedvezmény
alap+I+II+III= 30% kedvezmény

személyes oktatás mindegyik, audió készül

! akinek súlyos anyagi terhei vannak, az egészsége korrigálást kíván, s kész tanulni, tudást szerezni, az írjon: kapcsolat@vegtelenforras.hu

ebédelni lehet a helyszínen