Tanfolyamok

Egészség-őrizd és teremtsd!2018-10-08 - 2018-10-09 18:15:00 - 20:00:00
Debrecen,Méliusz Juhász P. Könyvtár Kp.Könyvtára
Részvételi díj: 11 000 Ft

Megtartjuk a tanfolyamot is.Jelentkezzetek kérlek itt. 2 fantasztikus téma- kihagyhatatlan.

október 8: 18:15- 21:00
október 9. 17:00-20:00
A Szerző, a fenomén páratlan tudásról tesz tanúbizonyságot, amit már 1979-1996-ban előadott és közvetített az emberiség felé.
Ismerkedj meg azokkal az információs szintekkel, amelyek nagyban befolyásolják életünket. Telve sok gyakorlattal és olyan szintű tudással, ami a súlyos,meg nem magyarázható dolgokra ad választ. Egyszerűen szívom magamba a tudást. Kifejezetten ajánlom mindenkinek a részvételt. A nyaralókra gondolva: meg fogjuk ismételni. Kötelező haladó tananyag.


Ízelítő:

-Hogyan védjük le magunkat pl. a rákos megbetegedésektől, sőt, mindez a rokonainkra is igaz. Mert minden információs szintről indul el. Minden. És amíg az emberek nem kezdenek el utánajárni a dolgoknak, mert egyszerűen nincs meg az erre vonatkozó tudásuk, addig védtelenek. S hogyan alakulhat át egy diszharmonikus családi fészek az úgynevezett "gyenge" jelek átvevőjévé? S máris védtelenekké válnak az emberek a betegségek felé.

Koncentrációs technikák. Munka információs szférákkal. Honnan indítjuk az irányítást? Hogyan nyissuk meg információs csatornáinkat, és fejlesszük alkotói,teremtői képességeinket?
Mit jelent az: az ember szárnyra kél?

Az ember geometriai vázának információs szintjeinek megismerése.
A Föld geometriai vázának a megismerése.


Kifejezetten erős helyreállítói gyakorlat mások egészségének rendezésére- eddig nem ismert új tudásokkal. Elkápráztató anyag, ami Grigorij Grabovoj tisztánlátási képességének köszönhetően megosztásra kerül.


II rész - Szervteremtés- a semmiből- egy vadonatúj technika, ami beindítja a szervek növekedését. Ha sokan, egyszerre végezzük, akkor az impulzus ereje még erősebb. Arkagyij Petrov szervteremtési gyakorlata - egyenesen a forrástól.


Sok-sok gyakorlat.