Tanfolyamok

Az őselemek2019-10-29 - 2019-10-31 10:00:00 - 17:00:00
Budapest, Vendel Konferenciaterem,Vendel u.11.
Részvételi díj: 90 000 Ft

Kezdés: 10-kor- mindhárom nap.
Pontos cím: A természeti erők Isteni és földi megjelenése

Mai világunkban sok különböző módszer felhasználja a természeti erőket, azok megnyilvánulásait. Előadás-sorozatunkban új oldalról mutatjuk be a természeti erőket/őserőket: új ismereteket tárunk fel, s bemutatjuk nem csak a földi, de égi megjelenésüket is.

Az új ismeretek révén nem csak a természeti erőkkel való kölcsönhatás terén nyílnak számunkra új lehetőségek, de mindazzal kapcsolatban is, ahol ezek megnyilvánulnak: testünk, eseményeink, az egész világ. Mindeddig ez zömében rejtve volt tudatunk előtt.

A tanfolyam anyagának ismerete minden résztvevőben harmonizálja a természeti erők földi és égi megnyilvánulásait, mindenkinek segít elnyerni isteni épségét, valamint megérteni-megítélni társaink isteni épségét is.


Roman Girejlo- páratlan, már -már természetfeletti erővel vezet be a természeti őselemek világába. Ismerjük meg természetüket, hogy azok világunkra ne kárt, hanem áldást hozzanak.
Hogyan lehetséges az,hogy az őselemeket megismerve az ember egészséges helyrejön?
Milyen kölcsönhatás van Ember és a Természet között? Hogyan fogjunk hozzá ennek megismeréséhez?


Teljesen új téma.
Kicsoda Roman Girejlo? Roman Girejlo nagy szellemi utat járt be, a világ számos országában sok éve adja át tapasztalatát és az új tudásokat. 20 évvel ezelőtt Románnak nagy fájdalmai voltak,s másodfokú rokkantságra százalékolták. Választhatott az élet vagy a halál között, mivel az orvosok nem tudtak pontos diagnózist sem felállítani. Meggyógyítani sem tudták. Ez idő alatt Roman már szellemi gyakorlatokkal foglalkozott, s miután rájött arra, hogy az orvosok képtelenek segíteni, belemélyedt a betegségének okának kutatásába. A szellemi tapasztalatnak köszönhetően megkapott ismeretek segítették hozzá a teljes egészséghez s új lehetőségeket nyitottak meg előtte. Hála ezeknek, lehetséges az élet betegségek nélkül s szintúgy harmóniát lehet teremteni saját és a környezetünkben élő emberek életeseményeiben. 10 évvel ezelőtt ismerkedett meg az Életfa Tanításával, és ennek szerzőjével, Arkagyij Naumovics Petrovval. A.Petrov ?A világ teremtése ? c. könyveiben meglátta mindazt az ismerete, ami addigra már neki is megvolt, és ezeknek hála meg tudta magát gyógyítani. Ám ezekben a könyvekben sok új ismeretet talált az emberről, a Világról, az örök életű test kiépítésének lehetőségéről és a Földön élő emberek teremtői valóságáról.
Jelenleg Roman Girejlo Arkagyij Petrov Alapítványának vezető szakembere, s az Életfa Tanítását világszerte tanítja. ?Isten örök ideje? című könyv szerzője, amely sok embernek segített megérteni önmagát és megváltoztatnia életét egy jobb irányba. Könyvében egyszerűen, közérthetően tárja fel a szellemi világ finom rétegeit, és gyakorlataival hozzásegít minden ember jobb valóságához.

fizetés: a helyszínen


Házastársi kedvezmény: 30 % kedvezmény a 2. családtag tanfolyami árából!