Tanfolyamok

Az örök élet anyagának megteremtése a testben2019-12-03 - 2019-12-04 16:00:00 - 17:00:00
Budapest, Harmónia Palota, Múzeum u 9.
Részvételi díj: 50 000 Ft


dec.3. 16.00-20.30
dec.4. 9.30-17.00

Az 1.számú Grigorij Grabovoj oktató Budapestre érkezik! Benne kell lenned az erőterében-Grigorij Grabovoj tudásához közvetlen csatornád nyílik.
Az igazi, mély tudáshoz nem felszínes tanfolyamokat adunk. Aki szervet akar teremteni, annak alapos, mély tanulás szükséges az örök élet iskolájában. Tanulj te is, amíg a többiek alszanak. Kellenek az úttörők, az ébresztők, akik valós, mély tudással rendelkeznek. Mert hamarosan sokan lesznek erre kíváncsiak.

Hallgass bele, nézz bele egy korábbi tanfolyamba.
A csoport ereje, azaz miért szükséges a személyes jelenlét. Mert a megértés is egy fénystruktúra. Garantáltan pontos tudás a kollektív erőről.


Az Örökkévaló Élet elérése Az Örökkévaló Élet Érzéseivel- Grigorij Grabovoj legújabb tananyagait tanítjuk. Egy örök életű feljegyzései a jövőből.

1. Feladat: Az Érzékelés fejlesztése olyan szintre, hogy önmagában az Érzésekkel biztosíthassuk az Örökkévaló Életet
2. Az Örökkévaló Élet Érzéseinek abszolút pontossága és egyetemes jellege
3. Az emberi szervezet egységes reakciója az örökkévalóság bármely információjára, beleértve Az Örökkévaló Élet Érzéseit is
4. Örökkévalóság az emberi szervezetben és jövőbeli cselekedeteinkben: a Módszer keletkezése
5. Civilizációnk jövőjének diagnosztikája érzéseink segítségével
6. Egyes Érzéseink eltűnnek; például az Aggodalom
7. Új Érzéseink születnek
8. A logikus irányítás feladatai, sajátosságai az érzések fejlődése során
9. A Szellem?Érzés Rendszer megteremtése, s annak működése, megvalósításának 3 iránya szerint
10. Az Örökkévalóság és az örök élet meghosszabbítása érzéseink segítségével
11. Új emberi érzések teremtésének technológiája


Az Örökkévaló Élet biztosításának feladata, ez a Grigorij Grabovoj Tanításában foglalt Irányítási módszerek egyik alapvető irányzata. Már tudjuk, hogy az Irányítás egyetemes jellegű, s éppen ezért alkalmas gyakorlatilag bármilyen feladat megoldására; továbbá, hogy alkalmazása során felhasználjuk az egész, végtelen Világmindenség forrásait. Ez alkalommal is, az Örökkévaló Élet eléréséhez Az Örökkévaló Élet Érzéseinek lehetőségeit aknázzuk ki.

A tanfolyam első, egyszerűbb módszerei két dolog megértésére irányulnak. Az egyik: Az Örökkévaló Élet Érzéseinek segítségével ismereteket adhatunk át másoknak. A másik: olyan érzéseket fejleszthetünk ki magunkban, melyek alkalmazásával nem csupán az ismeretek elsajátításában segíthetünk társainknak, de megtanulhatjuk látni is, hogy a munka fogásait nem csak logikus gondolkodása, hanem érzései szintjén is elsajátítja.
Az érzéseket használva az Örökkévalóságon át tudatosíthatjuk magunkban a helyi mozzanatokat, például érezhetjük és logikusan is felfoghatjuk egy konkrét szervünk, az egész szervezetünk, sőt, jövendő eseményeink örökkévalóságát is.
Kiemelten tárgyaljuk érzéseink spektrumát. Bármelyikőnk képes megváltoztatni: kizárhatjuk jövőnkből az aggodalmat, s

új, alkotó jellegű érzéseket alakíthatunk ki magunkban. Látni fogjuk, hogy ehhez feltétlen szükség van logikus elemző képességünkre is. Végigvesszük a logikus elemzés minden részletét, hogy megértsük: Szellemünk tág lehetőségeket kínál korábban nem tárgyalt Érzések kialakításához. A hallgatókban közben fokozatosan kialakulhat egy új rendszer, az ?Érzés ? Szellem? rendszere. A tapasztalatok rávezetnek, hogy lehetséges olyan is: az ?Érzés ? Lélek? rendszere. Végső soron a tárgyalt anyag segít azt is megérteni, milyen lehetőségeket kínálnak Érzéseink az egész, végtelen valóság irányításában.
Az anyag végén közösen megtárgyaljuk az esetleges kérdéseket; de a hallgatók az előadás során is feltehetik ezeket.

előad: Vjacseszlav Konyev
jelentkezés: fizetés a helyszínen