Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ TANFOLYAM (kattintson IDE):


Tanfolyamok

Az információk kontrollálása

2020-09-13 14:00:00 - 21:00:00
online
Részvételi díj: 15 000 Ft

Itt regisztrálj a szept.13-i tanfolyamra


Hogyan fejlesszük irányítói tisztánlátásunkat a Szellemen és a Tudaton keresztül?

Ahhoz, hogy az emberek képesek legyenek biztonságos, harmonikus jövőt kiépíteni, szükségük van az információk kontrollálására.

G.Grabovoj 2016-os előadása alapján oktat: Marina Morozkina

Tárgya:
Az irányító tisztánlátás fejlesztése a Szellem és a Tudat szerkezete révén
A foglalkozás Grigorij Grabovoj alábbi munkáján alapul:
Grigorij Grabovoj Tanítása Istenről.
A Szellem és a Tudat evolúciója olyan szintre, mely biztosítja a fizikai test számára az öröklétet
(2016. január 28.)

A foglalkozáson elemezzük a következő fogalmak jelentését: irányító tisztánlátás és irányító előrejelzés.
Grigorij Grabovoj tanítása szerint a végtelen jövő végtelen mennyiségű információt rejt, amit egyetemes kapcsolatok kötnek össze a jelen, a közeli és a távoli jövő összes eseményének információjával.
Ha biztonságos és harmonikus örökkévaló jövőt szeretnénk biztosítani önmagunk és mindenki számára, meg kell tanulnunk irányítani nem csak külön-külön az egyes eseményeket, hanem egyszerre az összes eseményt is. Ehhez az irányító tisztánlátás azonnali, rövid impulzusait használjuk, amihez természetesen kellőképpen edzett szellemi állapotra lesz szükségünk.


Grigorij Grabovoj szemináriumának hallgatói konkrét módszereket kapnak az irányító tisztánlátás fejlesztésére a Szellem és a Tudat szerkezetének segítségével. Ehhez megfelelő információvevő szerkezetre és különleges információérzékelő mechanizmusra van szükség.
Vagyis meg kell tanulnunk gyakorlatilag az összes sejtünkkel, az összes atomunkkal észlelni az információt. Ezáltal kifejlődik bennünk az a képesség, hogy igen gyorsan fel tudjunk dolgozni nagy mennyiségű információt. Így harmonizálhatjuk az információt, ami az örökkévaló lét elérésének elengedhetetlen feltétele.

Olyan képességeinket kell fejlesztenünk, mint ?amikor a Szellem biztosítja a fizikai test számára az örökkévalóságot, amikor a Szellem tartja fenn a Tudatot, sőt, még a gondolkodást is; amikor a fizikai test maga biztosítja önmagának az örökkévalóságot, azáltal, hogy különféle szervei és szervrendszerei működését autonóm mechanizmusok segítik?. Gyakorlatunk során e képességeket az emberi Szellem és Tudat evolúciós technológiáival fejlesztjük.

A fizikai szint az örökkévalóság különféle folyamatainak egyféle vetülete.

Grigorij Grabovoj azt mondja: S amikor úgy fogalmazunk, hogy a fizikai szint az örökkévalóság különféle folyamatainak egyféle vetülete, a vetület összetevő megléte nem jelenti azt, hogy bármi módon is csökkenne a fizikai világ anyagi jellege. Hiszen a vetületi összetevő szerepét betölthetik a bármely pontban azonnali önszerveződésre képes atomok is. Vagyis a fénystruktúrák olyan alakzatba rendeződnek, hogy létrejön egy konkrét atom. Ha információs síkon az örökkévalóság szerkezetét az események végtelen láncolatának tekintjük, abból levezethetünk egy olyan irányító felállást, konfigurációt, mely az atomok szintjén lehetővé teszi a téridő bármely pontjában az anyaggá alakítást.

És kiderült, hogy ha figyelembe vesszük, hogy ez az irányítási szint saját evolúciónk irányításának efféle megértéséhez kapcsolódik, akkor egyértelművé válik, hogy voltaképpen teljes mértékben irányíthatjuk a valóság bármely folyamatát. Csak egy olyan mechanizmus beállításait kell ismernünk az örökkévalóság szerkezetében, amely biztosítja, hogy a fizikai objektumok a tér-idő megfelelő pontjain legyenek jelen. A végtelenbe vezető irányítás szerkezetét vizsgálva az is kiderült, hogy megfogalmazhatunk egy törvényszerűséget. Ez az irányító rendszerek szintjén gyakorlatilag lehetővé teszi a valóság olyan beállítását, hogy ez a valóságszint egyetemes legyen. Ezáltal a valóság megfelelő rendszerei működnek közre abban, hogy biztosítsuk a fizikai testek számára az örökkévalóság szintjét.

A foglalkozáson az irányító tisztánlátásnak és a tetszőleges események egyidejű irányításának a következő módszereit fejlesztjük:
1. Irányítás az irányító tisztánlátás négy sugarával, melyek a Szellem és a Tudat szerkezetéből származnak.
2. Irányítás a megértés kristályával.
3. Irányítás fizikai testünk összes sejtjéből egyszerre.

Bármilyen zűrzavarosnak tűnjenek is néha a környező folyamatok, az evolúció néha nagyon is szigorú fejlesztési és önfejlesztési mechanizmusokat kínál. Ez lehetőséget nyújt a módszeres és nagyon gyors fejlődésre, nem csupán a jelen, de a jövő folyamataira nézve is.


online előadás Itt regisztrálj a szept.13-i tanfolyamra


Banki adatok: utalandó összeg 15000 HUF vagy 40 EUR
Örökkévalóság Kft.
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank HUF 12011856-01441922-00100004
Kedvezményezett címe: Budapest, Angyal u.19/A 2.em 6.
Bank címe: 1054 Budapest, Akadémia u. 6.
EUR IBAN: HU64 1201 1856 0144 1922 0020 0001
SWIFT: UBRTHUHB
regisztrációs link: a lap elején