Tanfolyamok

Az emberi test-ahogyan G.Grabovoj látja2018-11-14 17:00:00 - 21:00:00
Budapest, Platánus Hotel,Könyves K. krt.44.
Részvételi díj: 8000 Ft

Érkezzetek már 16.30-ra, ha tehetitek.

Gratulálunk a Megmentés tudományának zseniális Szerzőjének, dr. Grigorij Grabovojnak 55. születésnapja alkalmából! Gyertek el minél többen- legyünk 55-en... nézzétek végig a videót- érdemes!

szöveg részletek:
Változik a tér és a világ?eljött a Mindenség Szeretetének Fénye a Földre.. teljes erővel zajlik az alvó Lelkek ébredése?.mindenki, ki elérte a Megmentés Tudományát, a gondolat erejével képes meggyógyítani önmagát ?irányítva lett immár a mesterkélt értelem fölötti kontroll?közöttünk már örök életűek vannak!

NOVEMBER 14: GRIGORIJ GRABOVOJ SZÜLETÉSNAPJA
KÜLÖNLEGES tanfolyam - ÉVENTE CSAK EGYSZER- GRIGORIJ GRABOVOJ SZÜLETÉSÉNEK NAPJÁN- ERŐTELJES, DINAMIKUS FÉNYÁRAMLÁSOK, SOK-SOK REGENERÁCIÓT KIVÁLTVA.


Érezzétek át velünk azt, amit eme videók sugallnak. Nézzétek végig a videókat, mert érdemes - nagyon-nagyon átjön az a végtelen tisztelet és nagyra értékelés, amit már milliók éreznek eme grandiózus ember iránti a Földön.


Ezen a napon már hagyományszerűen mindig Grabovoj tanfolyamot tartunk.Hatalmas energiák jelentkeznek mindig ezen a napon. Vegyük át, és ismételjük meg az emberi test tanfolyam első részét. Közösen átnézzük, elmélyítjük a korábbi tanfolyam témáját, átvesszük a gyakorlatokat.Grigorij Grabovoj Tanításának egyik alapvető témája:Az emberi test
Tudtad-e ,
- hogy a testtel irányítunk, a test mindent tud, de akkor a Tudatunk miért nem tudja ezt?
- a test egy fénylő anyag?
- hogy a testen keresztül szüntelen információ csere zajlik?
- hogy képes vagy a növényeknek, állatoknak információt átadni?
- a fizikai test az irányítói központ?
- hogyan tudod szüntelenül újjáteremteni magad?
-hogy a Lélek egészségének tudatosításával belépsz a fénybe?
-hogy a külvilággal való kapcsolattartás megismerésével a test koncentrált fénye megnő?
- hogy a logika is fény, és a logikán keresztül is fény járja át a testet?
Tudtad-e, hogy saját tested többszintű észlelése eljuttat a gyógyuláshoz?

Gyere el közénk, kezdőknek is nagyon ajánlom: mert a téma: a FIZIKAI TEST
Sok-sok gyakorlás-így válik azonnal megtapasztalttá a tananyag.A tanfolyam során az emberi testet járjuk körül. A legtöbb tudáshoz természetesen úgy juthatunk, ha megértjük, milyen feladatokat és funkciókat szánt Teremtőnk az Emberi Testnek. Ha ezt alaposan áttekintjük, látni fogjuk, hogy az emberi testből kiinduló bármely cselekvés mindig magában hordja a Világgal való kölcsönhatásának számos szintjét. A Teremtő rendezte így. A kölcsönhatásban a másik oldal a "Felsőbbrendű Értelem", az irányító Isteni Struktúra: ez kapcsolja össze a Világ összes elemét az irányítás szintjén. És nem csak kölcsönhatásról van szó, hanem adatcseréről is: ismereteket adunk át annak, amivel kapcsolatba kerültünk, és az egész "Külső Világnak".

Az Emberi Test küldi az ismereteket. Vagyis az ismeretek terjesztésében szerepet játszó cselekvés, amit most szemügyre veszünk, nem az emberi Tudatból vagy Lélekből indul, hanem Magából a Testből. Így válik érthetővé az emberi Test jelentősége az Egész Világ, s maga az ember számára is. Már annak megértése is mérhetetlenül mélynek tűnhet sokak szemében, hogyan oldja meg az ember az ismeretek továbbadását teste segítségével. Arról van szó, hogy a külső objektumok önállóan kerülnek kölcsönhatásba az emberi testtel, maga a folyamat, a kölcsönhatás folyamata pedig az emberi testen belül végződik. Sőt, még a Külső Világ irányító struktúrái is az emberi testben összpontosulnak. Ez az összefüggés sokféle, külső folyamatokat irányító technológia alapját adja kezünkbe, például megerősíthetjük a nukleáris biztonságot, védelmet nyújt a radioaktív sugárzással szemben. És sok belső folyamatot is irányíthatunk ugyanezen elvek, ugyanilyen technológia alapján: a test gyógyítása, megszabadítása a betegségektől; megértjük, hogy a Külső Világban az ember a Világ Egységének mélyebb megértésére törekszik. Tehát a tanfolyam, akárcsak a többi is, nagyon sok módszert magyaráz el, melyeket rendszeresen gyakorolhatunk magunk is. A tanfolyam során is gyakorolunk, elsajátítjuk a technológiát.

A tanfolyamon tárgyalt témákat, s a tanfolyamon oktatott módszereket nem tartalmazza a korábbi előadások egyike sem.

Sok-sok gyakorlat, könnyen érthetőek, regenerálódást váltanak ki.


Fizetés: a helyszínen.


Az emberi test tanfolyam folytatása nov.26-27-28. 17.00-21.00