Tanfolyamok

Alaptanfolyam-a megmentésről és a harmonikus fejlődésről2018-09-09 10:00:00 - 17:30:00
Kalocsa,Műv.Kp és Könyvtár, Szt.István Király út 38.
Részvételi díj: 20 000 Ft

Ismerkedj meg az információs világod alapjaival- alaptanfolyam - ahol megtanulhatod alkalmazni korunk egyik legkiemelkedőbb fizikusának-matematikusának, extraszenszének tanítását. Grigorij Grabovoj tudományát.
Minden, ami a valóságirányításhoz szükséges. Alkalmazható tudás, nem kell elvonulni, nem kell transzba esni... csak cselekedni. Tanulj velünk!
Grigorij Grabovoj Tanítása a résztvevők saját tudatát fejleszti, melynek segítségével az örök fejlődésben irányíthatja az eseményeket, összhangban a Teremtő terveivel.
Grigorij Grabovoj Tanításainak erkölcsisége abban áll, hogy a Teremtőtől mindenki valódi szabadságot kap, bármely eseményben személyesen, teremtő módon vehet részt.
Grigorij Grabovoj könyvei mindenkinek lehetőséget nyújtanak szellemi szintje gyors emelésére, a logikus tudás segítségével.
Tanításait Grigorij Grabovoj tudományos munkáiban fejtette ki, továbbá szerzői előadásaiban és tanfolyamain, könyvekben, cikkekben, interjúkban, tanácskozásokon, s egyéb anyagokban, beleértve Grigorij Grabovoj szerzői írásait és beszédeit is.
A tanítás igazoltan megvalósult, ezt tudományos, elméleti, jogi és gyakorlati bizonyítékok támasztják alá.
Grigorij Grabovoj "A megmentésről és a harmonikus fejlődésről" szóló tanításában a világ szerkezetével és a fizikai valósággal kapcsolatos alapvető fogalmak felsorolása.
A természeti (fizikai) valóság felépítésének és irányításának módszere.
A természeti valóság a közös tudat kivetülése az egyik paraméter mentén.
Az emberi test és az egész természeti valóság megalkotása a Lélekkel.
Minden eseményben tetten érhető Isten tevékenysége.
A tudat, mint a test irányítását lehetővé tevő szellemi szerkezet.
Bármely eseményt pozitívvá lehet alakítani.
Az ember bármely cselekedete fényt visz az információba.
A jelen eseményeit a múlt és a jövő eseményeinek fénye teremti meg.
Amiről az ember gondolkodik, az örök jellegű.
A szeretet szervezi a külső Világ megteremtésére irányuló cselekedetet.
Az akarat szabadsága.
A Teremtő cselekvés elsajátítása.
Isten mindig az információ felajánlásának szintjén nyújt tudást az embernek.
Meg kell tanulni még gondolatainkban is elkerülni a rossz, nem harmonikus információkat.
Grigorij Grabovoj módszereinek hatásmechanizmusa: harmonizáló, gyógyító, tökéletesítő biojel az emberi tudatban. Leírása megtalálható "Az információ-átadás rendszere" és "A katasztrófák megelőzésének módszere és eszköze? című művekben.
Grigorij Grabovoj minden módszere ki lett próbálva a gyakorlatban, biztonságosak, teremtő jellegűek. A valóság irányításának módszerei bármely életkorban elsajátíthatók. Az ismereteket tovább lehet adni, mivel a gondolkodás általános törvényszerűségein alapulnak.
A valóság irányításának módszere a megértés révén:
A munkák olvasása és megértése, sőt, minden egyes újraolvasással egyre mélyebbre hatolunk. Fellobbantja Lelkünk tüzét, elősegíti a Tudat és a Lélek kapcsolatának megteremtését.
A hagyományos, ortodox tudomány abból indul ki, hogy létezik objektív, fizikai valóság. Ezt az "objektív" valóságot én a Tudat statikus területéhez sorolom. Miért éppen a statikushoz, a változatlanhoz? Idézzük csak fel, hogyan is alakul ki e valóság! Az általunk érzékelt valóság valójában a kollektív tudat terméke." G.Grabovoj


Jelentkezés itt és 5000 Ft előleg utalásával ide:
Örökkévalóság Kft.
Bankszámlaszám: Raiffeisen Bank HUF 12011856-01441922-00100004

A tanfolyamot megtartjuk!

A helyszínen a fennmaradó összeg kifizetése történik, azaz 15000 Ft

oktató: Demján-Antal Judit