Végtelen forrás

KÖVETKEZŐ WEBINÁRIUM (kattintson IDE):


Tanfolyamok

A világ alapvető felépítése, működése. A halhatatlansághoz vezető út

2021-06-14 - 2021-06-17 18:00:00 - 21:00:00
online
Részvételi díj: 50 000 Ft

Jelentkezni:
Itt jelentkezzetek, a lap alján van a JELENTKEZZ ITT gomb- ez a magyarra fordított honlapAz egészséges és fiatal fizikai testben való Örök élet lehetőségének, azaz a nem-meghalás elv megvalósításának tudományos alapja.
Az olyan jelenség tudományos alapja, mint az emberek Feltámasztása, amely az Általános Feltámadás hírnöke.
Grigorij Grabovoj, a világhírű tudós, akadémikus, professzor, a Tanítás a megmentésről és a harmonikus fejlődésről című művében tudományos leírást és indoklást adott az olyan struktúrák valós létezéséről, mint az emberi Lélek, a Szellem és a Tudat. Ezeknek összessége az ember fizikai testével egy Személyiséget alkot, amely funkcionalitásában az egész világot megteremtő Teremtő-Istenhez hasonló.
Grigorij Grabovoj létrehozta a Tudás Rendszerét, amely részletesen és nagyon világosan elmagyarázza az olyan jelenségek mechanizmusát, mint a fizikai test Örök élete, a nem-meghalás és a Feltámadás elvének megvalósítása. Grigorij Grabovoj tanítását gyakorlati eredmények igazolják, mint például a gyógyíthatatlan betegségben szenvedők egészségének helyreállítása.

Az előadások témája:
1. 2021.06.14. Grigorij Grabovoj tanítása Istenről. A világ alapvető felépítése.
2. 2021.06.15. Grigorij Grabovoj tanítása Istenről. A világ alapvető struktúrája az örök élet tudatának fejlesztésében.
3. 2021.06.16. Grigorij Grabovoj tanítása Istenről. A világ alapvető törvényeinek Lélek általi megteremtésének alapelvei az örök élet biztosítása érdekében

Egy-egy alkalom időtartama 3 óra, egy 15 perces szünettel.

A három alkalom ára 150 EUR
4. 2021.06.17. Grigorij Grabovoj tanítása a Feltámasztásról. Feltámasztás Lélekkel. Feltámasztás Szellemmel. Feltámasztás a Tudat segítségével.

A Feltámadásról szóló webinárium térítésmentes. Mivel a helyek száma korlátozott, ezért a teljes 3 alkalomra befizetettek mindenképpen részt vesznek a 4.napon, s a fennmaradó helyeket lehet betölteni azokkal, akik csak a 4.napra jönnének.Itt regisztrálj a 4.napra -ingyenes

A platformon a helyek száma korlátozott, ezért azok, akik részt vesznek a webinárium első három napján linket kapnak a negyedik napon tartandó webináriumhoz.
Azoknak, akik csak a negyedik napon tartandó eseményen szeretnének részt venni, előzetesen regisztrálniuk kell a szervezőknél. Erre lesz egy külön honlap.

A helyek száma korlátozott.
A webinárium után a negyedik nap anyaga szabadon hozzáférhetővé válik.


Jelentkezni:
Itt jelentkezzetek, a lap alján van a JELENTKEZZ ITT gomb- ez a magyarra fordított honlap


Interjú az oktatóval, Marina Morozkinával - az egyik legrégebbi Grabovoj oktatóval.

Interjú magyar felirattal, a Román nyelvet válasszátok ki. Kezdőknek kötelező megnézni a tanfolyam előtt