Tanfolyamok

A valóság és Én I._Alaptanfolyam G.Grabovoj2018-12-13 - 2018-12-13 09:00:00 - 16:30:00
Budapest,1182 Marosvásárhely u.33.
Részvételi díj: 20 000 Ft

1.nap csütörtök: Grabovoj alaptanfolyam
2.nap péntek: Grabovoj haladó tanfolyam

A test fizikai állapota kétfajta valóságtól függ: a szellemi (ezt mi teremtjük meg a gondolatainkkal) és a fizikai valóságtól. Először létrehozzuk a gondolatokat, amelyek felépítik a testünket. Ezért a legfontosabb: a minket érő információkra való helyes reagálás. Te vajon mindig helyesen reagálsz? Hogyan tehet ezt meg leggyorsabban az eredmény érdekében? Szánj rá egy napot-megtanítjuk.


HOGYAN HOZD ELŐ MAGADBÓL?
Szerezd meg a tudást, vedd magadhoz az információt, értsd meg és ALKALMAZD. Ismerd meg a legújabb információkat! Mert a régi rendszerek meginogtak. Megmentés= önhelyreállítás, meggyógyulás.
KI A SZERZŐ?
Dr. Grigorij Grabovoj, a fizikai és matematikai tudományok doktora, akadémikus, az információ teremtő területének felfedezője, aki bemutatja és tudományos alapokon tárja elénk a világ működését, az ember gondolati erejének hatalmát. A jövő előrejelzéséről, irányításáról szóló munkák szerzője, ?A megmentésről és a harmonikus fejlődésről? szóló Tanítás alkotója. A szerző abszolút tisztánlátó, az évezred fenoménja. Különleges extraszensz érzékelésével, a valóságnak ún. irracionális leírását tárja fel. Gyakorlati munkássága, a tanúbizonyságok ezek hitelességét igazolják. Szervek növeszthetőek ki, az emberek regenerálhatóak és az események irányíthatóak.
Tudományt alkotott, mégpedig a tudat strukturálását, a megismerés elviekben új irányvonalát, mely igazolja, hogy a fejlődés útja ? a világteremtő törvényekhez való állandó igazodás.
Elsőként tárta fel, s erősítette meg a gyakorlatban is azokat az alapvető törvényeket, melyek lehetővé teszik a teremtő irányítást, a pusztulástól a megmentés irányába. Elsőként írta le tudományosan azokat az összefüggéseket, melyek a gyakorlatban igazolják, hogy az érzékelés módosításával a valóság minden rendszerében átalakítható az információ. Ez nem egyszerűen egy tanítás, ez a jövő emberének a tudása!
KINEK SZÓL?
Aki az igazságot, a Teremtő valós tudását keresi, megoldást keres élethelyzetéből, vagy éppen hiányérzetét szeretné csillapítani. Ne mástól várjuk a megmentést! Aki keres, talál, és feltárulnak határtalan lehetőségei.. A test regenerálható, az események megváltoztathatóak a tudat irányításával.

TEMATIKA
A valóság felépítése
Az ember feléítése
A Tudat fogalma
Az információ
A fény- optikai rendszerek, amelyeken alapszik minden
Egészség-helyreállítás számsorokkal? Miért működnek a számsorok?
Regenerálható a szervezet?
Hogyan irányítsuk a fizikai realitást?
Ezek mind megtanulhatóak az tanfolyamon. Elmélet és gyakorlat.Garantáltan közelebb hozza az egész létezésünk megértését. Egy világlátásmód, egy helyes, teremtői szemlélet. A technológiák használatával az ember elindul az anyag megteremtésének útján.

Most itt a lehetőség, hogy Kalocsán is részt vegyünk az egészség-helyreállítását, a test regenerálását és események irányítását lehetővé tevő gyakorlatok elsajátításában alap és haladó szinten is.


fizetés a helyszínen

Az alaptanfolyamot megtartjuk.

Helyszín:
Megközelítés:
Kőbánya-Kispest Metrótól a 182 vagy 282E autóbuszok a Tarkő utcai megállóig
vagy Határ úttól 50-es villamossal a Ungvár utcai leszállóig
vagy Zuglói vasútállomástól bármely Szolnok felé tartó zónázó/személy/gyorsvonat a Ferihegyi vasútállomásig. Onnan a 166 és a 266 busszal a Beszterce utcai megállóig.
Autóval a leggyorsabb: : Népliget-Nagykőrősi út-Méta utca-Gilice tér-Halomi utca-Marosvásárhely u.
vagy Ferihegyi gyorsforgalmi- Shell kút után ki kell jönni- Gyömrői út-Ráday Gedeon-Üllői út-Marosvásárhely u.