Tanfolyamok

A megismerés információs szintjei2018-08-05 09:00:00 - 15:00:00
Budapest, Hunguest Hotel Milleneum,Üllői út 98.
Részvételi díj: 20 000 Ft

Grigorij Grabovoj Tanításának egy eddig fel nem dolgozott , és nem tanított ismeretével foglalkozunk.

A Szerző, a fenomén páratlan tudásról tesz tanúbizonyságot, amit már 1979-1996-ban előadott és közvetített az emberiség felé.

Ismerkedj meg azokkal az információs szintekkel, amelyek nagyban befolyásolják életünket. Telve sok gyakorlattal és olyan szintű tudással, ami a súlyos,meg nem magyarázható dolgokra ad választ. Egyszerűen szívom magamba a tudást. Kifejezetten ajánlom mindenkinek a részvételt. A nyaralókra gondolva: meg fogjuk ismételni. Kötelező haladó tananyag.


Ízelítő:

-Hogyan védjük le magunkat a negatív információk káros hatásaitól? Fontos védelmi technikák, amikkel megvédhetjük magunkat pl. a rákos megbetegedésektől, sőt, mindez a rokonainkra is igaz. Mert minden információs szintről indul el. Minden. És amíg az emberek nem kezdenek el utánajárni a dolgoknak, mert egyszerűen nincs meg az erre vonatkozó tudásuk, addig védtelenek. S hogyan alakulhat át egy diszharmonikus családi fészek az úgynevezett "gyenge" jelek átvevőjévé? S máris védtelenekké válnak az emberek a betegségek felé.

Koncentrációs technikák. Munka információs szférákkal. Honnan indítjuk az irányítást? Hogyan nyissuk meg információs csatornáinkat, és fejlesszük alkotói,teremtői képességeinket?
Mit jelent az: az ember szárnyra kél?

Az ember geometriai vázának információs szintjeinek megismerése.
A Föld geometriai vázának a megismerése.


Kifejezetten erős helyreállítói gyakorlat mások egészségének rendezésére- eddig nem ismert új tudásokkal. Elkápráztató anyag, ami Grigorij Grabovoj tisztánlátási képességének köszönhetően megosztásra kerül.Sok-sok gyakorlat.

A család második tagja féláron vehet részt. Vagyis házaspároknak 30000 Ft.
Oktató: Demján-Antal Judit